Tarımın kalbi Yozgat'ta atacak

Okuduğunuz haber
SÜRMELİGAZ SEVİNDİRDİ

Satış sözleşmesi!

Anasayfa   /    Güncel    /    Sürmeligaz sevindirdi

Sürmeligaz sevindirdi

Yozgat ve ilçelerine doğalgaz hizmetini en iyi şekilde veren ve düzenlediği kampanyalarla abonelerinin yüzünü güldüren Sürmeligaz’ın yapılan çekiliş sonrasında kazanan talihlileri kombilerine kavuştu.

GÜNCEL      25 Agustos 2021 - 16:50     0

Sürmeligaz sevindirdi

Yozgat ve ilçelerine doğalgaz hizmetini en iyi şekilde veren ve düzenlediği kampanyalarla abonelerinin yüzünü güldüren Sürmeligaz’ın talihlileri kombinerine kavuştu. Yozgat’tan 8, ilçelerinden iki kişinin sahibi olduğu kombileri sahiplerine teslim eden İşletme Müdürü İhsan Salman, “ 7 gün 24 saat kesintisiz ve güvenli doğal gaz arzı için çaba sarf eden Şirketimiz yaptığı teknoloji ve alt yapı yatırımları ile de günden güne büyümeye devam etmektedir” dedi.

Sürmeli gaz tarafından 10 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında abone olanlara, yönelik düzenlenen kampanya sonucunda yapılan çekilişin ardından belirlenen talihlilere kombileri teslim edildi.

TALİHLİLER KOMBİLERİNE KAVUŞTU

Yozgat’a doğalgaz arzını sağlayan Sürmeligaz’ın, 10 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında abone olanlara yönelik başlatılan kampanya sonucunda kazanan talihlilere kombileri düzenlenen törenle teslim edildi. Yozgat Merkez’den, 2 ilçelerden olmak üzere toplam 10 talihlinin katıldığı törende kombileri İşletme Müdürü İhsan Salman yaptı.

Yozgat ve ilçelerinde en iyi hizmeti vermek için 7/24 saat hizmet verdiklerini belirten Salman, şu açıklamaları yaptı: “Dünyanın ve ülkemizin zor dönemlerden geçtiği son aylarda önce sağlık bilinciyle hizmetlerimizin tamamını online platformlara taşımış bulunuyoruz Müşterilerimiz artık ofislerimize gelmeden tüm abone işlemlerini web sitelerimizde bulunan online işlemlerden, e-devlet'ten ya da444 0 187 çağrı merkezimizden yürütebilmektedir Ödeme işleminde ise otomatik ödeme imkanından faydalanabilmektedir. Müşterilerimizi doğal gaz konforu ile buluşturmak için teşvik amacıyla kombi çekiliş kampanyası yapılması fikri doğduktan sonra hızlı bir şekilde reaksiyon alınmış, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Yozgat İlleri ile bu illerin koordinasyonunda olan ve doğal gaz dağıtımı hizmeti sunduğumuz ilçe ve beldelerde 10.06.2021 saat 08.00'da başlattığımız kampanyamız 31.07.2021 saat18.00'da sona ermiştir.

Kombilerin temininde katkısı bulunan Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (Dosider)'e, kampanyaya destek olan sertifikalı iç tesisat firmalarına ve özverili çalışmalarından ötürü tüm personellerimize teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor