Fidan'la sıfır çektik

Okuduğunuz haber
STK'LAR YOZGAT'IN DİNAMİĞİ

TSO'dan Kandil kutlaması

Anasayfa   /    Siyaset    /    STK'lar Yozgat'ın dinamiği

STK'lar Yozgat'ın dinamiği

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

SİYASET      17 Subat 2021 - 17:55     0

STK'lar Yozgat'ın dinamiği

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve Yönetimi, Yozgat’ın gelişip, kalkınması, beklentilerine çözüm üretilmesi için ortak yönetim anlayışı kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. STK’ların bu konuda özel önem taşıdığına inanan ve onların katkılarına büyük önem veren Başer ve Yönetimi, Ticaret Borsası, Kahveciler ve Lokantacılar Odası ve Bozok ESKK'ni ziyaret ederek görüşlerini aldı.

Yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer şunları söyledi:

“İlimizin dinamikleri Sivil Toplum kuruluşları. Bugün de Ticaret Borsası, Kahveciler ve Lokantacılar Odası ve Bozok ESKK'ni ziyaret ettik, Yozgat'ımız için neler yapabiliriz karşılıklı istişarede bulunduk.

Misafirperverliğinden ve hoş sohbetlerinden dolayı Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli ve yönetimine, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşkun ve yönetimine ve Bozok Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şenol Ayaroğlu ve yönetime teşekkür ediyorum.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor