Murat Kürüm iyileşiyor

Okuduğunuz haber
STK'LAR BAĞIMSIZ OLMALI

TÜGVA'DA seferberlik!

Anasayfa   /    Siyaset    /    STK'lar bağımsız olmalı

STK'lar bağımsız olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek yapmayı hedefledikleri projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.

SİYASET      28 Aralik 2018 - 19:51     0

STK'lar bağımsız olmalı

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek yapmayı hedefledikleri projeleri hakkında kısa bilgiler verdi. STK’ların Yozgat’ın gelişip kalkınmasındaki rolüne dikkat çeken Erdemir, STK’ların etki altında kalmadan herhangi bir gücün kontrolünde olmamasının gelişim ve kalkınma konusunda şehre çok daha önemli kazançlar getireceğine vurgu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, beraberinde İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel ile birlikte seçim gezileri kapsamında TSO, Ticaret Borsası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek seçim sürecini değerlendirdi.

YOZGAT’IN GELECEĞİ İÇİN ADAYIM

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, Yozgat’ta üç dönem belediye başkan adayı yaptıkları süreç zarfında çok büyük güçlüklere rağmen önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti. Aradan geçen süre içerisinde gelişim bakımından önemli adımlar atılmadığını, sosyal belediyecilik konusunda kendi dönemlerine göre geriye gidildiğine dikkat çeken Erdemir, yeniden seçilmeleri durumunda bu konularda çok hızlı adımlar atmayı planladıklarını ifade etti. TSO’nun şehrin en güçlü sivil toplum örgütü olduğunu, o nedenle de birlikte ortak adımlar atmak için kendilerine iletilecek fikirlere hep açık olacaklarını belirten Erdemir’e başarılar dileyen TSO Başkanı Sinan Çelik, tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirterek hak edenin kazanmasını temenni etti.

BESET İYİ KULLANILMADI

Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz’ü makamında ziyaret eden MHP heyeti adına konuşan Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir,  BESET’in yapımında gösterdikleri gayretleri anlattı. Sadece Yozgatlıların çalışacağı bir tesis kurduklarını ancak sonraki dönemlerde gerektiği gibi sahip çıkılmadığını ve kendi aleyhlerine yanlış bilgileri halka sunduklarını belirten Erdemir, ET Balık Kurumu’na devredilen tesisin süt bölümünün kapatılmasına bir anlam veremediklerini belirtti. Seçilmeleri halinde yapacakları projeler hakkında da bilgiler veren Erdemir’e çıktığı bu yolda başarılar dileyen Açıkgöz, STK’larla belediyelerin koordineli çalışmasının önemine dikkat çekti.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli’yle görüşen MHP heyetinin son ziyareti Esnaf Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Bektaş’a oldu. Sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çeken MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir, herhangi bir siyasi güç ve otoriteye hizmet etmeyen, üyelerinin ve halkın menfaati için çalışan STK’ların gelişimde çok büyük rollerinin olacağını sözlerine ekledi. MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Erdemir’e Başarılar dileyen Esnaf Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Uğur Bektaş, seçimlerin Yozgat için hayırlara vesile olmasını temenni ederek seçilmeleri halinde yapılmasını düşündükleri ortak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor