Yeni stadyum yeni kompleks!

Okuduğunuz haber
STADYUM SİL BAŞTAN

Vali Çakır uğurlandı

Anasayfa   /    Spor    /    Stadyum sil baştan

Stadyum sil baştan

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, şehir Stadyumunda incelemelerde bulunanarak son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Yozgat Şehir stadyumunun çim sahası hariç yıkılarak yeniden inşaa edileceğini belirten Başer'in müjdesi spor camiasında sevinçle karşılandı. 

SPOR      13 Haziran 2020 - 18:33     0

Stadyum sil baştan

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, şehir Stadyumunda incelemelerde bulunanarak son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Yozgat Şehir stadyumunun çim sahası hariç yıkılarak yeniden inşaa edileceğini belirten Başer'in müjdesi spor camiasında sevinçle karşılandı. 

 

 

Stadyumu Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, İl Genel Meclisi başkanı İskender Nazlı, Ak Parti Merkez İlçe başkanı Kürşat Kılıç ile birlikte inceleyen Başer, Ak Parti olarak verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

 

Başer, “Yozgat gündeminde birinci gündem maddelerinden bir tanesi Yozgat şehir stadyumunun ne olacağı ile ilgili basında, değişik mecralarda bilgi sahibi olmadan gerçekten bilgi kirliliği olan bir durum söz konusuydu. Bununla ilgili olarak 15 Temmuz’da projesi bitecek olan Yozgat Şehir Stadyumu ile ilgili olarak en son geldiğimiz noktada mevcut üzerinde bulunduğumuz çim saha haricinde stadyum tamamen yıkılacaktır. Çünkü deprem yönetmeliğine göre bu stadın tadilatı ve tamiratı mümkün değildir. Dolayısıyla yıkmış olacağız. Şuan eski halinde kale arkalarındaki yerlerin altlarında sosyal tesis anlamında bir şey yapmanın imkanı yoktu. Yeni yapacağımız projede Yozgat şehir stadyumu Yozgat’a yaraşır bir şekilde 4 tarafı da kapalı olmak üzere tamamen kapatılmış olacak. Ayrıca Sivas Caddesine bakan kısımda ise sosyal donatıların olduğu alışveriş merkezlerinin olmuş olduğu bir projeyi inşallah hayata geçirmiş olacağız” dedi.

YOZGAT EN İYİSİNE LAYIK

Yozgat insanının her şeye layık olduğunu bildiklerini belirten Başer, “bu düşünceden hareket ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızda vermiş olduğu söz ne işe başka siyasi partiler gibi söz verip de yapan olmadık. Ne aldatanlardan olduk ne de aldananlardan olduk. Biz söz vermişse Ak parti, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu sözü yerine getirir. İnşallah 15 Temmuz’da projesi bitmiş oluyor. Parası hazır durumda. 35 trilyon nakit artı yüzde 20 ile 42 milyon TL ile birlikte burayı Şehir Stadyumunu Yozgat’a yaraşır bir şekilde dört dörtlük bir şekilde ve civar illerden de aynı projeyi yapmak isteyenlerde var. Onlarda Yozgat’ı örnek alacaklar. O manada Yozgatlı sporcularımıza, Yozgat insanına bizleri takip etmelerini istiyoruz” dedi.

AK PARTİ İCRAAT ÜRETİR

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, “Birileri konuşur, yanlı, yanlış konuşur. Gerçekleri söyleyemeyebilirler, söylemezler. Aldatabilirler. Ama biz Ak Parti olarak vermiş olduğumuz söz ne ise onu yapıyoruz. Yoksa burada mecliste konuşmakla bir şey olmuyor. Biz zaten takip ediyoruz. Buranın nasıl daha güzel hale getirilebilir mücadelesini yapıyoruz. Birileri boş kaleye atıyor. Kusura bakmasınlar. Biz o manada ne vaat etmişsek getiririz. Boş sözlere de Yozgat insanının da karnı tok. 80 yıldır bir çivi çakmayanlar bugün de yarın da Yozgat’a bir çivi çakma ihtimalleri olmayanların asılsız sözlerine Yozgat insanı itibar etmesin. Yozgat insanı Ak parti ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı takip etsin. Yapacağımız hizmetin öncelikli olarak hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum”.

YENİ BİR STADYUM DAHA İNŞA ETTİK

Başer, “Dış sahamızı da gezdik. 1 trilyon 600 bin lira para harcadık. Soyunma odalarından, tribünlerine kadar aydınlatmaları da dahil olmak üzere adete stadyum yanına yeni bir stadyum daha inşa ettik. İnşallah ora hayırlı olsun. Burayı da hep birlikte en yakın zamanda ihale yapmak suretiyle Yozgatlı spor severlerin emrine Yozgat’a, Ak partiye yaraşır bir şekilde bu stadyumu Yozgat insanının emrine vermiş olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor