Külliye'de Yozgat konuşuldu

Okuduğunuz haber
SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Türkiye'nin şarkısı 'Ben Yoruldum Hayat'

Anasayfa   /    Güncel    /    Sporun ve sporcunun yanındayız

Sporun ve sporcunun yanındayız

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Başer’i ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

GÜNCEL      25 Subat 2021 - 16:15     0

Sporun ve sporcunun yanındayız

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Başer’i ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyerek, Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Feridun Karakoç ve Dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Yusuf Başer, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek destek sözü verdi.

Yozgat’ı kurulduğu günden itibaren en iyi şekilde temsil eden, aynı zamanda gençlere sporun güzelliklerini göstermek için mücadele veren Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği üyeleri, ziyaret turlarına devam ediyor.

BAŞER’E BAŞARI DİLEDİLER

Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği Başkanı Feridun Karakoç, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Yeşilkaya, İlhami Ünal, Sefer Akdere ve Ömer Karakoç, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Derneğin 2011 yılında kurulduğunu, o günden bu tarafa önemli çalışmalara imza attığını, Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Dernek Başkanı Feridun Karakoç, en önemli hedeflerinin de gençleri spora kanalize etmek olduğunu ifade etti.

HERŞEY YOZGAT İÇİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ın her alanda ileri gitmesi, temsil edilmesi konusunda Ak Parti İl Yönetimi olarak gereken çabayı sar edeceklerini ifade etti. Kendisinin de sporla oldukça yakından ilgilendiğini belirten Başer, “Yozgatspor Masterler Kulübü’nün faaliyetlerini yakınen takip ediyorum., İlerlemiş yaşlarınıza rağmen hem Yozgat’ın temsili hem de gençlerin spora kanalize edilmesi konusunda örnek teşkil ediyorsunuz. Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yozgat isminin geçtiği her alanda biz de sorumluluk almaya hazırız” dedi.

Ziyaret sonrası Yozgatspor Masterler Kulübü Derneği üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’e üzerinde ismi yazılan formayı hediye ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor