Depremlerde lideriz!

Okuduğunuz haber
SPORDA GERİYE GİTTİK!

Çocuklar üşümesin!

Anasayfa   /    Spor    /    Sporda geriye gittik!

Sporda geriye gittik!

Yozgat sporunun en önemli itici gücü olan Yozgatspor geçtiğimiz yılı sıkıntılı bir şekilde geride bıraktı.

SPOR      01 Ocak 2021 - 19:52     0

Sporda geriye gittik!

Yozgat’ın onlarca yatırım yapılmasına rağmen özellikle futbolda hep geriye gitmesi, yapılan onca yanlışa rağmen ders alınmaması artık kanıksanır bir hale geldi. Yapılan uyarıların dikkate alınmaması, takımla camia arasında ki uçurumun büyümesinin yanı sıra geleceğe yönelik hiçbir yatırımın yapılmaması Yozgat sporunu içinden çıkılmaz bir durumla karşı karşıya bıraktı.

Sporda son yıllarda önemli bir ivme kaybeden Yozgat’ta başarısızlığın görmezden gelinmesi, yanlışlıklara göz yumulması ve gerekli önlemlerin alınmaması 2020 yılını tam anlamıyla bir fiyaskoyla geride bırakmamıza zemin hazırladı.

HASTALIK TÜM VÜCUDU SARDI

Yozgat’ta ki sportif tüm takımların lokomotifi olması gerekirken vagon olmayı yeğleyen, başkanlarının kendi ağırlıklarının farkına varmamaları nedeniyle en büyük sivil toplum örgütü olmaktan çıkan Yozgatspor için ekonomik sıkıntılar gündemin sürekli birinci maddesi olmaya başladı. Bizim sabırsızlığımız ve geleceğe yönelik adımlarımızı sağlam atmamamız nedeniyle ortaya çıkan hastalık tüm vücudu sardı.

ÇIKIŞ ARANIYOR

2020 yılına da özellikle futbol konusunda büyük sıkıntılarla girilen Yozgat’ta ortaya çıkan tablonun bertaraf edilmesi için altyapıya dönmekten başka yol kalmadı. Günübirlik planlar yapmak yerine takımın geleceğini kurtaracak çalışmaların yapılmaması halinde mevcut görüntüsünü bile arar hale gelecek olan Yozgat sporu 2021 yılında bu konuda da önemli bir seçim yapmak durumunda kalacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor