Kırılmadık rekor bırakmadık

Okuduğunuz haber
SÖZLER HAVADA KALMAYACAK

Yozgatsporlu oyuncu kaza yaptı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sözler havada kalmayacak

Sözler havada kalmayacak

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, Yozgat'ı daha yaşanır bir kent yapmak için seçilmeleri halinde var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

SİYASET      17 Aralik 2018 - 16:40     0

Sözler havada kalmayacak

SÖZLER HAVADA KALMAYACAK

Ak Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, seçimler öncesinde verilen sözlerin asla havada kalmayacağını söyledi. İsminin açıklanmasının ardından yaptığı tüm ziyaretlerde herkesin fikrine saygı göstererek istişare yaparak hareket edeceklerini belirten Köse, “Yozgat’ımızı yaşanılır modern bir şehir haline getirmek için elimizden gelen bütün çaba ve gayreti sarf edeceğiz. Nasıl ki metropol şehirlerde farklı bir hizmet yapıldığında dikkat çekiyorsa Yozgat’ımızda da farklı hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız. Sözlerimiz asla vaatte kalmayacak icraata dönüştüreceğiz “diye konuştu.

Yozgat’ta insanların beklentilerini çok iyi bildiklerini ve buna uygun projelerle hareket edeceklerini ve asla ‘Ben bilirim’ mantalitesinden uzak duracaklarını belirten Köse, her yaş grubundan insanla kurduğu sıcak diyaloglarla dikkat çekmeye başladı. Seçim gezilerine Yozgat’ın en önemli sivil toplumu esnaflarla başlayan, beklentilerini dinleyen, gençlerle buluşan, sendika temsilcileri ile bir araya gelen Köse’nin gittiği her yerde büyük ilgi görmesi ve çizdiği profilin seçim sonuçlarına da olumlu yansıma yapması bekleniyor.

SENDİKALAR LOKOMOTİF

AK Parti Belediye Başkan adayı Celal Köse, sendikaların çalışmalarıyla bulundukları şehirlerde topluma yön veren bir hareket olduğunu belirterek, “Yozgat’taki sendikalarımız ilimizin lokomotifidir” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Belediye Başkanı adayı Celal Köse,  Sağlık-Sen Yozgat Şubesini ziyaret ederek, sağlık sen yozgat şube başkanı Atakan Erciyas ve üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette sendikanın çalışmalarının yanı sıra Yozgattaki sağlık alanında yaşanan gelişmeler üzerine sohbet eden Köse, sendikaların faaliyetlerini ve çalışmalarını destekliyoruz. Toplumsal konulara olan duyarlılıklarını düzenledikleri platformlarda dile getirmeleri sadece mensubu oldukları sendikaya değil toplumumuzun da yararına yönelik büyük kazanımlar elde edilmesini sağlıyor. Sağlık çalışanlarımızın zaman zaman karşılaştıkları üzücü olayların en büyük acısını yine sağlıkçılarımız yüreklerinde hissediyorlar. Sağlık Sendikalarımız sorunun çözümüne yönelik yaptıkları eylem ve söylemlerde bu sıkıntıları en üst perdeden dile getirerek kamuoyu oluşmasını sağlıyorlar. Hükümetimiz bu konuda ciddi bir çalışma içerisinde ve bizlerde her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor