İlk toplantı covid

Okuduğunuz haber
SÖZCÜ GÜNDEMİ SAPTIRIYOR!

Askerlik Şubesi nihayet

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sözcü gündemi saptırıyor!

Sözcü gündemi saptırıyor!

Sorgun Belediyesi Meclis toplantısında yaşanılan faiz tartışmasının Sözcü Gazetesi tarafından ülke gündemini işgal edecek şekilde servis edilmesine karşı bir açıklama geldi.

SİYASET      19 Haziran 2020 - 18:43     0

Sözcü gündemi saptırıyor!

Sorgun Belediyesi, Sözcü Gazetesinin bugünkü sayısının manşetinde yer alan haber ile ilgili bir açıklama yaptı. Yaşanılan olayın ülke gündemini saptırma amacı taşıdığına dikkat çekilen açıklamada, Sorgun Belediyesi’nin kullanılmasına tepki gösterildi.

Sorgun Belediyesinden yapılan açıklama ise şöyle: “Son günlerde ilçemizde gündem olan 15 Haziran 2020 tarihli meclis toplantımızla ilgili canlı yayın görüntülerinden hareketle “Sözcü Gazetesi’nde” yer alan bahse konu manşet tamamıyla bizim üzerimizden ülke gündemini saptırma amacı taşımaktadır.

Olayın özeti şu şekildedir: “Yozgatlı gazeteci, sayın Saygı Öztürk’ün şahsımı telefonla araması üzerine, hemşerilik hukuku çerçevesinde sosyal medya üzerinden yaptığımız canlı yayın hakkında kısa bir telefon görüşmesi yaptık. Olayın bir oylamadan ibaret olduğunu; zaten kararın onaylandığını, ancak “Cumhur İttifakı” içerisinde yer alan, başka partilerden seçilmiş meclis üyesi arkadaşların, faiz bahanesinin arkasına sığınarak ret oyu vermesinin bizi üzdüğünü; bunu doğru bulmadığımızı ifade ettik. Sözcü Gazetesi ile bunun dışında herhangi bir temasımız, röportaj teklifi veya talebimiz olmamıştır.  Sosyal medya hesaplarımız üzerinden çekilerek haberleştirilen ve manşete taşınan olayın, ülke gündemini tutacak ve manşet olabilecek nitelikte bir haber olduğunu düşünmemekteyiz. Bizim üzerimizden vuruş yapmak isteyen ve bu vuruş için bizi kullanmaya çalışan Sözcü Gazetesi’nin yaklaşımını manidar bulmaktayız.  Ülkemizin yaşamakta olduğu bu zorlu süreçte, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın ülkemizin ali menfaatler ve bekası için; fedakârlıkla yürüttüğü “Cumhur İttifakı’na” halel getirecek bu tür paylaşımları haberciliğin ötesinde bir algı oluşturma çabası olarak görüyoruz. Hele hele bu salvoların bizim üzerimizden yapılmasını kabullenmiyoruz. Bu kötü niyetli çabalara bizim alet edilmemizi tamamıyla fırsatçılık olarak değerlendiriyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor