Yozgatspor yine göçebe

Okuduğunuz haber
SORGUN'UN RAKİBİ SOLHANSPOR

Uyuşturucuya geçit yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'un rakibi Solhanspor

Sorgun'un rakibi Solhanspor

Yozgat’ı Axa Sigorta Erkekler Ligi’nde iki sezondur başarılı bir şekilde temsil eden Sorgun Belediyespor, sezonu Kupa Voley maçları ile açacak.

SPOR      16 Agustos 2021 - 17:02     0

Sorgun'un rakibi Solhanspor

Yozgat’ı Axa Sigorta Erkekler Ligi’nde iki sezondur başarılı bir şekilde temsil eden Sorgun Belediyespor, sezonu Kupa Voley maçları ile açacak. Kupada A Grubu’nda Solhan Belediyespor ile karşılaşacak olan ekibimiz, grubunda ilk iki sırada yer alması halinde çeyrek finale çıkacak.

Axa Sigorta Kupa Voley'de kadınlar ve erkeklerde grup maçlarının fikstürü belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, hem kadınlarda hem de erkeklerde 14 takımın katılacağı gruplarda ligde ilk iki sırayı alan takımlar yer almayacak.

Erkeklerde A Grubu Galatasaray, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sorhanspor, Cizre Belediyespor, B Grubu Arkasspor, Altekma, Sorgun Belediyespor, Yeni Kızıltepespor, C Grubu ise Halkbank, Spor Toto, Tokat Belediye Plevne ve Afyon Belediye Yüntaş'tan oluştu. Grup maçları kadınlarda 28-30 Eylül, erkeklerde ise 1-2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mücadeleler sonucunda gruplarında ilk iki sırada yer alan toplam 6 takım çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finale doğrudan katılacak ilk 2 takım seri başı olacak. Gruplardan çeyrek finale çıkan ekipler ise kura ile eşleşecek. Tek maç üzerinden yapılan maçlar sonunda galip gelen 4 takım Dörtlü Finale adını yazdıracak.Maçlar lig sıralamasında üst sırada bulunan takımın sahasında oynanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor