Yozgatspor gözüne kestirdi

Okuduğunuz haber
SORGUNSPOR YİNE KARANTİNADA!

Başkan Köse kandili kutladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sorgunspor yine karantinada!

Sorgunspor yine karantinada!

AXA Erkekler Ligi’nde mücadele eden ve sezon başı yaşanılan koronavirüs karantinası ve sıkıntılarını henüz tam anlamıyla atamayan Sorgun Belediyespor ikinci kez aynı şoku yaşadı.

SİYASET      27 Ekim 2020 - 15:26     0

Sorgunspor yine karantinada!

AXA Erkekler Ligi’nde mücadele eden ve sezon başı yaşanılan koronavirüs karantinası ve sıkıntılarını henüz tam anlamıyla atamayan Sorgun Belediyespor ikinci kez aynı şoku yaşadı. Son yapılan testlerin sonucunda iki oyuncusunun testleri pozitif çıkan iki de temaslı oyuncusu karantinaya alınan ekibimizin yönetimi Türkiye Voleybol Federasyonuna maçların ertelenmesi için başvuruda bulundu. Talepleri olumlu karşılanan Sorgun Belediyespor’un, Perşembe günü oynayacağı Bingöl Solhanspor, 1 Kasım’da Bursa Büyükşehir Belediyespor ve 8 Kasım’da oynayacağı Arhavi maçları ertelendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor