Aydıncık'ta yüzler gülüyor!

Okuduğunuz haber
SORGUN'DAN MALZEME DESTEĞİ

Bozdağ: "Acımız çok büyük"

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'dan malzeme desteği

Sorgun'dan malzeme desteği

HENTBOL Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına Sorgun Belediyesi tarafından malzeme desteğinde bulunuldu.

SPOR      05 Mart 2021 - 18:29     0

Sorgun'dan malzeme desteği

HENTBOL Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına Sorgun Belediyesi tarafından malzeme desteğinde bulunuldu. Ligin ilk devresinde Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının antrenmanını izleyen ve oyuncular ile sohbet eden Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, sporculara salon ayakkabısı, anorak mont ve dizlik alma sözü vermişti. Geçtiğimiz günlerde kız takımının maçını  izleyen Belediye Başkanı Ekinci sporculara verdiği sözü tutarak aldığı malzemeleri takıma teslim etti. Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Birinci Lig’de Yozgat’ı en iyi şekilde temsil eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına bir söz verdiğini ve bu doğrultuda da verdiği sözü yerine getirerek takıma gerekli malzeme desteğinde bulunduklarını söyledi. Ligde Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına başarı dileğinde bulunan Ekinci, özverili bir şekilde çalışan sporcuları da tebrik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor