Çevreye dokundular

Okuduğunuz haber
SORGUN'DA YOL MESAİSİ

Gururu paylaştılar

Anasayfa   /    Güncel    /    Sorgun'da yol mesaisi

Sorgun'da yol mesaisi

Sorgun Belediyesi, 'yol medeniyettir' sözünden yola çıkarak yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor.

GÜNCEL      07 Haziran 2021 - 13:59     1

Sorgun'da yol mesaisi

Sorgun Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi. Göreve geldiği günden itibaren ilçenin çehresini değiştirmek için çaba sarf eden ve yol yapım çalışmalarına büyük önem veren Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci,” Şu ana kadar en işlek caddelerin altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamladık şimdi bu caddelerimize bağlantılı yollarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz bu hafta Muhsin Yazıcıoğlu Caddesindeler altyapı çalışmalarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarına başladık, şuana kadar asfalt serimini ve yol çizgi çalışmalarını bitirdik, kaldırım ve aydınlatmaları da kısa sürece içerisinde tamamlandığında estetik görünümü ile görsel şölen haline dönüşen yollarımıza bir yenisini daha ekleyeceğiz. Oluşturmaya çalıştığımız modern şehir görünümünün parçaları olan cadde ve sokaklarımız ile ihtiyaca yönelik hizmet vermeye devam edeceğiz ”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

SLM ben ALİ sizin ali
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BASKANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH İKİ DÜNYADADA GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH ŞUNU BİL BAŞKANIM SORGUN SENİNLE İNAN
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor