Hedefte Bakan mı var?

Okuduğunuz haber
SORGUN'DA KIYASIYA SEÇİM!

Hizmetle dolu 3,5 yıl

Anasayfa   /    Güncel    /    Sorgun'da kıyasıya seçim!

Sorgun'da kıyasıya seçim!

Sorgun Ticaret Odası’nın seçimlerinde mevcut başkan Üzeyir Arslan güvenoyu alırken, başkan adayı Cem Cansever ne kadar güçlü bir rakip olduğunu aldığı oylarla gösterme fırsatı buldu.

GÜNCEL      02 Ekim 2022 - 20:03     3

Sorgun'da kıyasıya seçim!

Sorgun Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı görevini iki dönemdir yürüten, siyasetin neredeyse her alanında boy gösteren Üzeyir Arslan üçüncü dönem için de yetkiyi kaptırmadı. Cem Cansever ile girdiği yarışı kazanan ancak oldukça zorlanan  Başkan Arslan, kendisine güvenoyu veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti.

Sorgun Ticaret Odası’nın seçimlerinde mevcut başkan Üzeyir Arslan güvenoyu alırken, başkan adayı Cem Cansever ne kadar güçlü bir rakip olduğunu aldığı oylarla gösterme fırsatı buldu.

İKİ ADAY YARIŞTI

İki dönemdir görevi yürüten Üzeyir Arslan’ın rakibine göre daha avantajlı olarak girdiği seçimler Sorgun TSO konferans salonunda yapıldı. 9 meslek grubu için 9 sandığın kurulduğu seçimlerde mevcut başkan Üzeyir Arslan ve Cem Cansever kıyasıya bir yarışa girdi. Sayımların ardından Üzeyir Arslan 9 sandıktan 7'sinde birinci çıkarken, Cem Cansever 1 sandıkta oyların çoğunluğunu aldı. Bir sandıkta ise oylar eşit çıktı. Seçilen meclis üyeleri 8 Ekim'de yönetim kurulunu oluşturacak. Önceki seçimlerde rakiplerine büyük fark atan ve tüm gruplardan destek alan Üzeyir Arslan, Cem Cansever karşısında oldukça zorlandı. Başa baş bir seçim yarışı çıkarten Cem Cansever’in listesi nin 234 oy aldığı seçimlerde mevcut Başkan 288 oy topladı. 

DEMOKTATİK BİR SEÇİM OLDU

Arslan, seçimler sonrasında yaptığı açıklamada, oldukça çekişmeli ve bir o kadar da demokratik ortam içerisinde bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi.

Seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunan Arslan, “Odamız seçimlerine katılarak beni ve ekibimi onure eden, destek veren, vermeyen tüm kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum.

Demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen seçimlerimize yoğun ilgi göstererek bizlere yeniden bu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum.  Sorgun bizim, Sorgun bizim Sevdamız. İlk günkü heyecanla hiç durmadan çalışıp üretmeye katma değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 3 yorum yapılmış.

Mukaddes Özgür
Helal olsun cem beye
2 Yıl önce
Hakan Kaya
Cem cansever çok sevdiğimiz bir abimizdir. Tertemiz iyi kalpli çalışkan biridir.hakkında hayırlısı bıymuş demekki
2 Yıl önce
Adnan Kaya
Gönüllerimizin başkanı CEM Cansever hayırlısı olsun.
2 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor