Çiftçiye ücretsiz fide

Okuduğunuz haber
SORGUN'DA ALTYAPI ATAĞI

Maaşlar enflasyon kurbanı!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'da altyapı atağı

Sorgun'da altyapı atağı

Sorgun Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Sorgun Belediyespor altyapı seçmelerine, geleceğin yetenekleri olmak isteyen minik oyuncular büyük ilgi gösterdi.

SPOR      04 Temmuz 2021 - 16:15     0

Sorgun'da altyapı atağı

Sorgun Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Sorgun Belediyespor altyapı seçmelerine, geleceğin yetenekleri olmak isteyen minik oyuncular büyük ilgi gösterdi.

Seçmelere Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer, Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül, antrenörler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Sorgun'un değişik spor dallarında bir atılım içinde olduğunu, futboldan voleybola, basketboldan tekvandoya, güreşten bisiklete tüm spor dallarında sporcu yetiştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Belediye ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğüyle ortaklaşa hazırlanan proje çerçevesinde Sorgun gençliğine sahip çıktıklarını dile getiren Başkan Ekinci, projenin amacının çocukların bedensel, zihinsel gelişimlerinin yanı sıra sosyal yaşantılarının düzenlenmesi ve birçok zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması olduğunu ifade etti.

Ekinci, futbol altyapısına çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatarak, "Belediye olarak, 'Büyük Futbol Alt Yapı Projesi' adı altında başlattığımız bu projeye bir haftada 500 ü aşkın başvuru oldu. Futbol aşığı çocuklarımız stadyumda adeta karnaval havası estirdi. Projemiz 2005 ve 2013 yaş grupları arasında yürütülmektedir. Belediyemiz servis ve malzeme desteği verirken, Halk Eğitim Müdürlüğümüz de ise antrenör desteği sağlamaktadır" dedi. Yeni kayıt yaptıran çocuklara forma hediye eden Başkan Ekinci miniklerle onlarla objektiflere oldukça sıcak pozlar vermeyi de ihmal etmedi.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor