Şampiyon gelini ağırladık

Okuduğunuz haber
SORGUN'A SAMBACI PASÖR

Gülşen Solmaz Kreş açılıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'a Sambacı pasör

Sorgun'a Sambacı pasör

Sorgun Belediyespor tBrezilya Milli takımının da formasını giyen, İtalya ligi takımlarından Castellana Grotte den pasör Renan Zanatta Buiatti’yi sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

SPOR      01 Subat 2019 - 19:48     0

Sorgun'a Sambacı pasör

Sorgun Belediyespor takımı kadrosunu çok önemli bir oyuncuyla güçlendirdi. Brezilya Milli takımının da formasını giyen, İtalya ligi takımlarından Castellana Grotte den pasör Renan Zanatta Buiatti’yi sezon sonuna kadar kadrosuna katan ekibimiz böylece play-off hedefini bir kez daha gösterdi.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Hikmet Vural, dünyaca ünlü bir voleybolcuyu takıma kazandırdıklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Genç oyuncunun takımA büyük katkı sağlayacağını aktaran Hikmet Vural, “Ara transfer döneminde çok önemli transferler yaptık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Hatay Büyükşehir Belediyespor maçında hocamızın yer vermesi durumunda bu oyuncular forma giyebilecekler. Öncelikli hedefimiz Hatay maçı, ardından da Play-Oflarda mücadele etmek. Ben bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor