Sarıkaya İbo Show'da

Okuduğunuz haber
SORGUN YENİLGİYLE KAPATTI!

Yozgatlı işadamını kaybettik

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun yenilgiyle kapattı!

Sorgun yenilgiyle kapattı!

Sorgun Belediyespor Voleybol takımı sezonun son maçında Altekma'ya 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu.

SPOR      27 Subat 2021 - 17:07     0

Sorgun yenilgiyle kapattı!

AXA Sigorta Efeler Ligi 30'uncu ve son hafta karşılaşmasında Altekma, Sorgun Belediyespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etmeyi başararak adını Play-Off’a yazdırdı.

 

Altekma - Sorgun Belediyespor maç sonucu: 3-2

Lige oldukça iddialı başlamasına rağmen hem pandemi dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşayan, çok önemli isimlerinin sakatlıkları nedeniyle çok rahat kazanacağı birçok maçta rakiplerine boyun eğerek hedeflerinden kopan Sorgun Belediyspor, Altekma karşısında maça oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Son maçını kazanarak sezonu kapatmak isteyen ekibimiz 19-25 ve 16-25 kazanarak 2-0 öne geçti. Şoku üzerinden çabuk atan Altekma, üçüncü seti 25-15 alarak skoru 2-1’e yaptı. Dördüncü sette de temposunu düşürmeyen İzmir ekibi 25-19 ile karşılaşmayı tie-break setine taşıdı. Beşinci ve son sette saha değişimine 8-3’lük büyük avantajla giren Altekma, kalan bölümde rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve 15-7 ile maçtan 3-2 galip ayrılmayı bildi. Normal sezonu 14 galibiyetle 8'inci sırada tamamlayan Altekma, AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki ilk yılında Play-Off’a kalma sevinci yaşarken, Sorgun Belediyespor 11 galibiyet, 19 yenilgi alarak sezonu ancak 11'inci sırada bitirebildi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor