Validen Şehir Hastanesi'ne tebrik

Okuduğunuz haber
SORGUN LİGE DAMGA VURACAK

OSB'de 2000 ruhu!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun lige damga vuracak

Sorgun lige damga vuracak

Axa Efeler Ligi'nde ikinci sezonuna damga vurmaya hazırlanan ekibimiz kadrosunu 9 oyuncu transfer ederek güçlendirdi.

SPOR      23 Haziran 2020 - 18:11     0

Sorgun lige damga vuracak

Axa Sigorta Efeler Ligi’ndeki ilk sezonunda oldukça başarılı bir performans sergileyen, koronavirus tedbirleri kapsamında liglerin aynı şekilde tescil edilmesi ile birlikte yeni sezonun planlamalarının yapıldığı Sorgun Belediyespor, transfere süper bir giriş yaptı.  Antrenör Bahadır Şahin ile yola devam edecek olan Sarı Siyahlı takımın kadrosuna verilen rapor doğrusunda anlaşmaya varılan 9 oyuncu ile masaya oturdu.

Yeni sezonda lige damga vuracak bir kadro oluşturmak için çaba sarf ettiklerini belirten Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci bu yıl daha genç ve daha heyecanlı bir takım kurmak istediklerini söyledi.

Geçen yıl ilk kez Efeler Ligi’ne katılmış olmalarından dolayı bazı istediklerini tam olarak gerçekleştiremediklerini dile getiren Erkut Ekinci “Bu yıl hem daha genç, hem daha heyecanlı, hem de daha çok başarı isteyen bir takım kurmak istedik. Bu ligde hedefimiz üst sıralarda yer alarak Avrupa kupalarına katılmak. İlçemizin yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’da da tanıtımını, reklamını yapmak. Biz bunu sadece spor olarak görmüyoruz. Bu aynı zamanda ilçemizin tanıtımı için bir fırsattır” dedi.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül de yaptığı açıklamada, şu an 9 oyuncu ile sözleşme imzaladıklarını ifade ederek “Hocamız ile birlikte yaklaşık 2 aylık bir araştırma sonucunda bu genç arkadaşlarımızla anlaştık ve sözleşme yapmaya karar verdik. Her ne kadar arkadaşlarımız çok genç olsalar da hepsi Türkiye'nin önemli takımlarının formalarını giymiş ve başarılı olmayı çok isteyen oyuncular. Şimdilik 9 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladık. Bu arkadaşlarımızın içerisine deneyimle birkaç oyuncu ile en az iki yabancı oyuncu ilave etmeyi istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Kesinleşince Sorgun spor kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Anlaşmaya varılan oyunculardan Çağlar Aksoy, Selim Demir,  Murat Palavar, Ahmet Samet Baltacı, Burhan Zorluer, Kadir Gürkan Uz, Mesut Akman, Ümit Demir ve Berkant Hızarcı ile sözleşme imzalandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor