Amatörün derbisi yarın

Okuduğunuz haber
SORGUN LİDERİ DEVİRDİ

Sorgun filede de galip

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun lideri devirdi

Sorgun lideri devirdi

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Bölge 3’üncü Grup’ta mücadele eden Sorgun Belediyespor, yoğun kar yağışı altında oynanan maçta haftaya lider olarak giren Ankara TKİspor’u 2-1 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü.

SPOR      19 Aralik 2021 - 17:58     0

Sorgun lideri devirdi

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Bölge 3’üncü Grup’ta mücadele eden Sorgun Belediyespor, yoğun kar yağışı altında oynanan maçta haftaya lider olarak giren Ankara TKİspor’u 2-1 mağlup etme başarısı gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen ve saha şartları nedeniyle çok büyük mücadeleye sahne olan maçta çok üstün oynamasa da bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren Sorgun Belediyespor aldığı bu galibiyetle şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Haftaya 14 puanla giren rakibiyle puanları eşitleyen ve ikinci sırada yer alan ekibimiz maç sonrasında sevincini Sorgun Belediyspor Başkanı Erkut Ekinci ve taraftarı ile doyasıya yaşadı.   

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor