Yıldızlar umut dağıtıyor

Okuduğunuz haber
SORGUN LİDERE DİRENEMEDİ

Rakip kaza yaptı maç tatil

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun lidere direnemedi

Sorgun lidere direnemedi

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Sorgun Belediyespor ligde liderliği elinden bulunduran Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımına kendi sahasında 3-0 yenildi.

SPOR      01 Aralik 2019 - 18:49     0

Sorgun lidere direnemedi

AXA Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Sorgun Belediyespor ligde liderliği elinden bulunduran Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımını konuk etti.  Taraftarının büyük desteği ile maça başlayan ekibimiz özellikle ilk sette rakibine büyük zorluk yaşatsa da maçtan 3-0 yenik ayrılmak zorunda kaldı.

Galatasaray HDI Sigorta, karşılaşmaya 3 sayılık seriyle başladı. İlk set teknik molasına 12-10 önde giren taraf ev sahibi ekip olsa da Galatasaray ilk seti 23-25 önde tamamladı.

İkinci sete de iyi başlangıç yapan lider, teknik molasına 9-12 önde girdiği seti 14-25 üstün tamamladı ve setlerde 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü ve son set teknik molasına 7-12 önde giren lider üçüncü seti de 21-25 kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Maçı Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci’nin yanı sıra birçok taraftar takip etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor