Onur mücadelesi verdik!

Okuduğunuz haber
SORGUN KENDİNE GELİYOR

Marka Şehir marka caddeler

Anasayfa   /    Güncel    /    Sorgun kendine geliyor

Sorgun kendine geliyor

Sorgun Belediyespor AXA Erkekler Voleybol Ligi'nde dün oynadığı maçta Arhavi Belediyespor'u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 16:50     0

Sorgun kendine geliyor
Lig öncesinde yaşadığı koronavirüs sıkıntısını bir türlü atlatamayan ve geçtiğimiz üç maçı da yine bazı oyuncuları karantinaya alındığı için maç yapmadan geçiren Sorgun Belediyespor, Afyon Yüntaş maçının ardından çıktığı Arhavi Belediyespor maçını da kazanarak yükselişini sürdürdü. Halkbank’ı yenerek büyük sükse yaptığı ligde şanssız yenilgiler alarak bir türlü hak ettiği yere gelemeyen, mevcut görüntüsü ile taraftarını ve voleybola gönül verenleri üzen Sorgun Belediyespor, Pazar günü oynanan maçta çok fazla zorlanmadı. Diğer maçların aksine son bölümlerde daha az hata yapan ekibimiz setleri 25-22, 25-16 ve 25 -22 maçı da 3-0 kazanarak puanları hanesine yazdırdı. Bu sonuçla 9’uncu maçta 3’üncü galibiyetini alarak 12’inci sıraya kadar yükselen ekibimiz Çarşamba günü İzmir ekibi Arkasspor ile zorlu bir maç yapacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor