Sokaklara döküldük!

Okuduğunuz haber
SORGUN GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

Uyuşturucuya aman yok!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun gönüllerin şampiyonu

Sorgun gönüllerin şampiyonu

Sorgun Gençlik Veteranlar Spor Kulübü, Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol şöleni Konfederasyon Kupası’nda ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

SPOR      25 Mayis 2021 - 13:17     0

Sorgun gönüllerin şampiyonu

Sorgun Gençlik Veteranlar Spor Kulübü, katıldığı ilk turnuvada büyük bir başarıya imza attı. Pandemi döneminde kurulduğu için antrenman dışında sportif faaliyete imza atamayan, bir iki hazırlık maçı dışında hazırlık imkanı bulamayan Sorgun Veteranlar tüm aksiliklere rağmen Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol şöleni Konfederasyon Kupası’nda final oynayarak ikincilik kupasını Sorgun’a getirdi.

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol şölenine temsilcimiz Sorgun damga vurdu.

FUTBOL ŞÖLENİNE

SORGUN DAMGASI

Yozgatspor Masterler’in yıllar önce yaktığı ateş ilçelere de sıçramaya başladı. Hem spor yapmak, hem gençlere örnek teşkil etmek ve bunun yanısıra ilçelerini temsil etmek için geçtiğimiz yıl yıllarca birlikte oynayan isimlerin kurduğu Sorgun Gençlik Veteranlar Spor Kulübü, Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 19 Mayıs Futbol şölenine damga vurdu.

İLK YILDA BÜYÜK BAŞARI

Sorgun Gençlik Veteranlar Spor Kulübü hem böylesine bir turnuvaya ilk kez katılmış olmasına, eksik kadroyla mücadele etmesine rağmen centilmenlikten hiç ayrılmadı. Oynadığı maçlarda hem izleyenlerin, hem rakiplerin hem de hakem camiasının takdirini kazanan Sorgun ekibi, Yozgat Masterlerle de turnuva boyunca ortak hareket etti. Birbirlerini oynadıkları maçlarda destekleyen, gördükleri eksiklikleri birbirlerine söyleyerek daha güzel bir tablonun ortaya çıkmasına vesile olan Yozgat Masterler, Sorgun ekibinin hedefine gitmesinde önemli bir rol üstlendi.

İKİNCİLİK KUPASI SORGUN’UN

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği turnuvada grup aşamasını başarılı bir şekilde geride bırakan ve Federasyon Kupası’nda yoluna devam eden Sorgun Gençlik Veteranlar, eleme turlarında Aksaray Masterler’i 1-0 , İzmir Aliağa Masterleri 3-2 ve yarı finalde Düziçi Masterleri penaltılarla 5-3 yenerek finalde Niğde 51 Masterler’a rakip oldu. Dar kadroyla mücadele ettiği için final maçında bunun sıkıntılarını yaşayan ancak mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan ekibimiz sahadan 3-1 mağlup ayrılarak turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

YOZGAT MASTERLER’E TEŞEKKÜR

Turnuvada ikincilik kupasını Pazar günü düzenlenen törende alan takımın Teknik Sorumlusu Hasan Mol kendilerine büyük destek veren herkese teşekkür etti. 19 Mayıs Masterler Duayeni ödülüne katıldıkları ilk turnuvada layık görülen Hasan Mol, Bu başarıda emeği geçen  Gençlik ve Spor ilçe müdürümüz sayın Levent Tuncer Bey’e, Başkanımız Oğuzhan Arslan, Yöneticilerimiz Ümit Gördün, Harun Aşar, Mustafa Akar, Teknik Sorumlumuz Hasan Mol, takım kaptanımız Salih Öksüz ve Futbolcularımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca Yozgat Masterlere hem bizlere oynadığımız maçlarda verdiği destek, hem de tecrübelerini bize aktardıkları için minnettarız. Onlar olmasa biz bu başarıyı elde edemezdik” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor