Sorgun lideri devirdi

Okuduğunuz haber
SORGUN FİLEDE DE GALİP

Yozgatspor zirveye tutundu

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun filede de galip

Sorgun filede de galip

Sorgun Belediyespor futbol takımının aldığı galibiyetin morali ile çıkan Voleybol takımı Afyon temsilcisi Yüntaş'ı uzatma setine giden maçta 3-2 yenerek taraftarının yüzünü güldürdü.

SPOR      19 Aralik 2021 - 18:45     0

Sorgun filede de galip

 

AXA Sigorta Efeler  Ligi’nde Yozgat’ı başarıyla temsil eden genel olarak iyi bir performans sergileyen ve Avrupa hedefinden kopmayan Sorgun Belediyespor, sahasında konuk ettiği Afyon Yüntaş takımını oldukça zorlu ve çekişmeli geçen bir maçın ardından 3-2 yenmeyi bildi. Haftaya 5 galibiyetle 10’uncu sırada giren ve üst sıralara yükselmek adına mutlak kazanmaktan başka şansı bulunmayan ekibimiz son sıradan kurtulma mücadelesi veren rakibi karşısında ilk seti 25-23 kazanmasına rağmen ikinci seti 25-19 kaybetti. Üçüncü sette üstünlüğü yeniden eline alan ve 25-21’lik sonuçla 2-1 öne geçen ekibimiz dördüncü sette inanılmaz kötü bir performans sergileyerek seti 12-25 kaybetti. Uzatma setinde daha iyi organize olan ve file altında daha etkili olan temsilcimiz bu seti 15-10 maçı da 3-2 kazanarak önemli bir galibiyetle haftayı kapattı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor