İlahiyat'a ismi verilecek

Okuduğunuz haber
SORGUN EFELER LİGİ'NDE

Yozgatspor ortak değer!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun Efeler Ligi'nde

Sorgun Efeler Ligi'nde

Yozgat'ın spor alanında yaşadığı başarılara önemli ölçüde katkı yapan Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı, ligden çekilen Beşiktaş'ın yerine Efeler Ligi'ne davet edildi.

SPOR      15 Temmuz 2019 - 23:02     0

Sorgun Efeler Ligi'nde

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ligden çekilen Beşiktaş’ın yerine Efeler Ligi’ne davet edildi. 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1’inci Ligi’nde temsil eden, ancak Kayseri’de oynanan final müsabakaları sonunda grupta 3’üncü olan Sorgun Belediyespor Voleybol takımı, gelecek sezon Yozgat’ı Efeler Ligi’nde temsil edecek.

Voleybol Federasyonu tarafından yapılan bu davetin kendilerini ve Sorgun spor kamuoyunu son derece mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkan Vekili Ergin Gül, “Ülkemizin en üst düzey liginde ilçemizi temsil etmenin gururunu yaşayacağız. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe, Galatasaray, Arkas, İBB, Halkbank, Bursa BB, Ziraat Bankası ve daha birçok üst düzey takımları ilçemizde ağırlayacağız. Birçok TV kanalında takımımızın maçlarını izleme fırsatı yakalayacağız. İlimiz ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yönetim Kurulumuzun göreve başlamasının ardından önce hoca konusunu halledeceğiz, ardından da hocanın görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor