Yozgatspor'da Dündar gidiyor mu!

Okuduğunuz haber
SORGUN DOLU DİZGİN

Masterler telafi peşinde

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun dolu dizgin

Sorgun dolu dizgin

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Yozgat’ı temsil eden Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı lige fırtına gibi girdi.

SPOR      15 Ekim 2021 - 16:25     0

Sorgun dolu dizgin

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Yozgat’ı temsil eden Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı lige fırtına gibi girdi. Deplasmanda oynadığı maçta Tokat Plevnespor maçını 3-2 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz, sahasındaki ilk maçını da set vermeden kazandı. Bingöl Solhanspor’u oldukça rahat bir oyundan sonra 3-0 yenerek puanını 5’e çıkartan ekibimiz, haftayı 5 puanla kapatarak bu sezon belirlenen hedeflere ulaşabileceğinin sinyallerini verdi.

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı, ligin ilk iki haftasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

LİGE FIRTINA GİBİ GİRDİ

Ligdeki üçüncü sezonunu yaşayan ve bu sezon hedefini mutlak suretle Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen ekibimiz lige Tokat deplasmanında başladı. Tokat Belediye Plevnespor karşısında zaman zaman zorlansa da sahadan 3-2 galip ayrılmasını başaran ekibimiz, sahasındaki ilk maçta Bingöl Solhanspor’u tam anlamıyla sahadan sildi. Set vermeden puanları hanesine yazdıran ekibimiz, hafta sonu oynayacağı Altekma maçı öncesinde de büyük moral topladı.

HEDEF AVRUPA

Haftayı 5 puanla altıncı sırada kapatan ekibimiz, sezon başında belirlenen Avrupa Kupası’na katılma hedefine de ulaşacağının sinyallerini verdi. Geçtiğimiz sezona yine aynı hedefle başlamasına rağmen pandemi nedeniyle birçok talihsizlik yaşayan, birçok oyuncusundan sezon boyunca yararlanamayan, birçok maçı ertelendiği için performans düşüklüğü yaşayan ekibimiz, bu sezon aynı sıkıntıları yaşamaması halinde ligde dikkat çekici bir yer edinecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor