Çekerek'e Avrupa standartlarında parkur!

Okuduğunuz haber
SORGUN'DAN ZİRAAT'A ŞOK!

Gaspçılar gözaltında

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'dan Ziraat'a şok!

Sorgun'dan Ziraat'a şok!

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımı, 2-0 geriye düştüğü maçta lig ikincisi Ziraat Bankası'nı 3-2 yenerek kolay lokma olmadığını bir kez daha gösterdi.

SPOR      07 Subat 2021 - 19:06     0

Sorgun'dan Ziraat'a şok!

Axa Erkekler Voleybol Ligi’nde hedefini Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmek olarak belirleyen ancak yaşadığı talihsizlikler nedeniyle bu hedefinden  uzaklaşan Sorgun Belediyespor, Ziraat Bankası karşısında çok kritik bir galibiyete imza attı. Ligde Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada bulunan rakibi karşısına galibiyet parolası ile çıkmasına rağmen ilk iki sette basit hatalar yapan ekibimiz 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı çevirmesini bildi. İlk seti 18-25, ikinci seti de 22-25 kaybeden ancak moralini ve müsabakayı kazanma azmini kaybetmeyen ekibimiz üçüncü setini 25-14 gibi farklı bir sayı üstünlüğü ile aldığı karşılaşmanın kalan iki setini de 25-19, 15-12 kazanarak sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak rakibine de büyük bir şok yaşattı. Galibiyet sonrası takımımız 25 maç sonrasında 10’uncu kez sahadan üstün ayrılarak puanını 32’ye çıkartarak 10’uncu sıraya yükseldi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor