Yol medeniyet demek!

Okuduğunuz haber
SORGUN'DAN SÜPER GALİBİYET

Yozgatspor telafi peşinde

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'dan süper galibiyet

Sorgun'dan süper galibiyet

Axa Sigorta Efeleri Ligi'ndeki temsilcimiz Sorgun Belediyespor lig lideri Halkbank'ı yenerek galibiyet hasretine son verdi.

SPOR      02 Ekim 2020 - 15:33     0

Sorgun'dan süper galibiyet

Axa Sigorta Efeleri Ligi’ne Avrupa Kupalarına yükselme hedefiyle başlamak isterken oyuncularının birçoğu karantinada kaldığı için ilk iki haftayı maç yapmadan geçen ve iki maçını da kaybeden Sorgun Belediyespor, çok önemli bir galibiyete imza attı. Ligde henüz yenilgisi bulunmayan Halkbank’ı konuk eden ekibimiz maçı 3-1 kazanarak hem ilk galibiyetini alarak moral buldu hem de rakibinin yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Sorgun Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Sorgun Belediyespor kötü başladı. İlk seti 23-25 vererek 1-0 geriye düşen sarı-siyahlı takım, ikinci seti 25-19, üçüncü seti 25-23, dördüncü seti 25-18 alarak rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırdı.Bu galibeyetle puanını 4'e yükseltip 11'inci sıraya yerleşen ekibimizde moraller de yerine geldi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor