Akgül ve eşi karantinada!

Okuduğunuz haber
SORGUN'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Narkotik affetmiyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun'da hedef şampiyonluk

Sorgun'da hedef şampiyonluk

Yozgat'ı BAL Ligi'nde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirledi.

SPOR      24 Mart 2021 - 16:25     0

Sorgun'da hedef şampiyonluk

BAL Ligi 5 Bölge 4’üncü grupta mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor henüz lig başlamadan şampiyonluk planları yapılmaya başlandı. Kadrosunu başta kaleci Aykut Demirdelen olmak üzere birbirinden önemli isimlerle güçlendiren Sarı Siyahlılar, ilk bölümü lider olarak kapatarak Bölge finallerine katılmayı hedefliyor.

Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Ergin Gül, rakiplerinin belli olmasının ardından şampiyonluk beklentilerini net bir şekilde dile getirdi. Sorgun Belediyespor’un kadro kalitesiyle hedefine ulaşacağına dikkat çeken Gül, “Biz kadromuzu şampiyonluk planlarımız üzerine oldukça kaliteli isimlerden kurduk. Lig kısa ve asla puan kaybına tahammül olmayan bir yarışın içine gireceğiz. Yüzümüzün akıyla da hedefimize ulaşmak için mücadele vereceğiz. Sorgun hem ekonomik hem de sportif olarak BAL Ligi’ne fazla geliyor. Hedefimiz Yozgat’ı ve Sorgunumuzu Üçüncü Lig’de temsil etmektir” dedi.

Sorgun Belediyespor’un bir başka Yozgat takımı Çayıralan Belediyespor’un da olduğu grupta Kırşehir takımları Mucur Yabanlıspor, Yeşil Kamanspor ve Kırıkkale takımı olan Yahşihanspor ile mücadele edecek. Ekiplerimizin maç programı Cuma günü çekilecek kura sonrasında belli olacak.

Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor