Ekmeğe zam yolda

Okuduğunuz haber
SORGUN ÇIKIŞ ARIYOR

Bozokspor durmak bilmiyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun çıkış arıyor

Sorgun çıkış arıyor

Axa Sigorta Efeler Ligi’nde hedefini Avrupa Kupalarına katılmak olarak belirleyen ve ilk yarıda sergilediği performansla göz dolduran Sorgun Belediyespor, geride kalan 4 maçta aldığı yenilgilerle yaşadığı şoku atmak istiyor.

SPOR      07 Subat 2022 - 18:46     0

Sorgun çıkış arıyor

Axa Sigorta Efeler Ligi’nde hedefini Avrupa Kupalarına katılmak olarak belirleyen ve ilk yarıda sergilediği performansla göz dolduran Sorgun Belediyespor, geride kalan 4 maçta aldığı yenilgilerle birlikte büyük şok yaşadı. Federasyonun takımlara ayrıcalık yapmasının da sıkıntısını yaşayarak 6 günde 3 maç yapan ve bunun sıkıntısını açık olarak yaşayan temsilcimiz kötü gidişe 11 Şubat’ta oynayacağı Bursa Büyükşehir maçında son vererek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Yozgat’ı Axa Sigorta Voleybol Efeler Ligi’nde ve BAL Ligi’nde temsil eden Sorgun Belediyespor aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzdü.

KÖTÜ GİDİŞE

ÇARE ARANIYOR

Lige çok iyi başlayan, ligin iddialı takımları karşısında aldığı sonuçlar ve oynadığı oyunla dikkat çeken Sorgun Belediyespor Voleybol takımı, son 4 maçta istemediği sonuçlarla karşılaştı. Deplasmanda Solhan Belediyespor, ardından sahasında Altekma’ya yenilen temsilcimiz Galatasaray ve Ziraat Bankası maçlarında da puan alamadı. Gözünü 11 Şubat günü oynayacağı Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça diken ekibimiz ilk yarıda mağlup ettiği rakibini yenerek kötü gidişe son vermek istiyor.

FUTBOLDA DA YÜZLER GÜLMEDİ

Voleybol takımının üstüste aldığı yenilgilerin şokunu yaşayan Sorgun camiasına bir şok da futbol da geldi. Osmancık Belediyespor’u sahasında konuk eden ekibimiz şampiyonluk için mücadele eden ve üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını kapatmak isteyen rakibine sahasında Serdar Güleşçe’nin kırmızı kart gördüğü maçta ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor