Yozgatspor evinde kayıp

Okuduğunuz haber
SORGUN ÇIKIŞ ARIYOR!

Başsağlığı

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun çıkış arıyor!

Sorgun çıkış arıyor!

Sorgun Belediyespor, saat 16.00'da oynayacağı İnegöl Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişe dur demenin mücadelesini verecek.

SPOR      27 Eylül 2020 - 13:35     0

Sorgun çıkış arıyor!

Axa Erkekler Voleybol Ligi’ne Avrupa Kupaları’na katılma hedefiyle başlamak isterken covid-19 engeline takılan ve ilk iki hafta maçı oyuncularının büyük bölümü karantinada olduğu için tehir edilen Sorgun Belediyespor, bugün çok kritik bir maça çıkacak. Karantina kalktıktan sonra deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir ve Spor Toto maçlarını aynı sonuçlarla 3-1 kaybeden ve henüz galibiyet alamayan ekibimiz bugün İnegöl Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Saat 16.00’da başlayacak olan maça eksiksiz bir kadroyla çıkması beklenilen ekibimiz bu maçı kazanırsa hem taraftarına moral verecek hem de ligdeki iddiasını ortaya koymak açısından önemli bir engeli kayıpsız geçecek. Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve geride kalan 4 maçta 3 galibiyet, 1 yenilgi alan, 9 set alıp, 9 set veren ve 9 puanla Halkbank ve Spor Toto’nun ardından üçüncü sırada bulunan İnegöl Belediyespyor karşısına puansız çıkacak ekibimiz favori rakibini yenerse ligdeki dengeleri de değiştirmiş olacak.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor