Hentboldeki gururumuz oldular

Okuduğunuz haber
SORGUN'A ÜSTGEÇİT

Yerköy halkı nefes alacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Sorgun'a üstgeçit

Sorgun'a üstgeçit

Sorgun Belediyesi, Batı ile Doğu'yu birleştiren yol güzergahında bulunan ilçedeki yayaların yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak için üstgeçit projesini hayata geçiriyor.

GÜNCEL      09 Haziran 2021 - 13:55     0

Sorgun'a üstgeçit

Sorgun Belediyesi,  vatandaş odaklı hizmet anlayışına paralel olarak önemli bir sorunun daha ortadan kalkması için düğmeye bastı. Oldukça önemli bir bağlantı noktasında olduğu için ilçede yaşayan yayaların karşıdan karşıya geçmekte yaşadığı zorluklar, yeni hazırlanan üstgeçit projesi sayesinde ortadan kalkmış olacak.

Şehirlerarası ulaşımda da kullanılan Ankara Sivas Karayolu üzerinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali kavşağına yapılması planlanan yaya üst geçidi projesinin kısa sürece içerisinde kurulumu yapılacağını bildiren Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci yaptığı açıklamada, “Karayolları Genel Müdürlüğü ve 6. Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Ankara-Sivas Karayolu üzerinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Terminal-Sağlık Ocağı önüne, trafik ve can güvenliği için yaya üst geçidi yapımı işi ihale edilerek yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup önümüzdeki günlerde üst geçidin kurulum çalışmalarına başlanacaktır.  Şehrimize hayırlı olsun ”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor