Bozdağ yeniden Adalet Bakanı

Okuduğunuz haber
SON MAÇ KAMANSPOR'LA

İl Başkanı Başer Üç Aylar için Tebrik Yayınladı

Anasayfa   /    Spor    /    Son maç Kamanspor'la

Son maç Kamanspor'la

Yozgatspor ikinci yarı öncesinde son hazırlık maçını Kamanspor ile yarın saat 14.00'te Yozgat'ta yapacak.

SPOR      29 Ocak 2022 - 19:24     0

Son maç Kamanspor'la

İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren, son bir haftadır olumsuz hava şartları nedeniyle istediği çalışma şartlarını bulamayan Yozgatspor, liglerin bir hafta ertelenmesini en iyi şekilde değerlendirmek için yarın bir kez daha sahaya çıkacak. Kamanspor ile Yozgat’ta bugün saat 14.00’te oynanacak maçta karşı karşıya gelecek ekibimizin lig kadrosu da tamamen şekillenmiş olacak.

Yozgatspor 1959 FK ikinci yarı öncesindeki son hazırlık maçını Kamanspor ile bugün saat 14.00’te yapacak.

RAKİP KAMANSPOR

Ligin ilk yarısını liderin 6 puan gerisinde dördüncü sırada kapatan, kadrosunu yaptığı 5 isimle güçlendiren ancak yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeniyle kampı kendi tesislerinde yapmak durumunda kalan Yozgatspor, hazırlık maçı yapacak rakip bulamamış olmanın sıkıntısını yaşadı. Antalya’ya gitme imkanı bulamayan Kırşehir Yahşihanspor ile karşılaşan ve bu maçı 1-0 kazanan ekibimiz ikinci hazırlık maçında Mucurspor ile 1-1 berabere kaldı. Son hazırlık maçını Kamanspor ile yapacak olan Yozgatspor’un lig kadrosu da tamamen şekillenecek. Kadrosundan ayrılan 5 ismin yerine aynı sayıda oyuncu transfer eden ve genel olarak kamp dönemlerinde ve hazırlık maçlarında lige hazır bir görüntü sergileyen Kırmızı Siyahlılar, olumsuz hava koşullarının sıkıntısını nispeten yaşadı. Son bir haftayı genel olarak halı sahalarda geçirmek durumunda kalan Yozgatspor, lige verilen bir haftalık arayı yapacağı hazırlık maçıyla değerlendirirken, Teknik heyet takımın son durumunu görerek eğer acil transfer ihtiyacı gözlemlenirse Yönetime bu konuyla ilgili rapor sunacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor