Adalet Merkezi gün sayıyor

Okuduğunuz haber
SOLMAZLAR KREŞ YÜZ GÜLDÜRDÜ

Köyüne butik otel kuracak

Anasayfa   /    Güncel    /    Solmazlar Kreş yüz güldürdü

Solmazlar Kreş yüz güldürdü

Özel Solmazlar Minikler Kreş ve yardımsever bayanların sosyal sorumluluk amacıyla başlattığı kermesten elde edilen gelirle alınan 1 tekerlekli sandalye ve bin TL’ye yakın bir gelir dün gerçek sahiplerine ulaştı.

GÜNCEL      22 Aralik 2018 - 21:20     0

Solmazlar Kreş yüz güldürdü

Özel Solmazlar Minikler Kreş ve yardımsever bayanların sosyal sorumluluk amacıyla başlattığı ve miniklerin de destek verdiği kermes amacına ulaştı. Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve toplumda farkındalık bilincini oluşturmak amacıyla başlatılan ve elde edilecek gelirle alınan 1 tekerlekli sandalye ve gelir Sorgun Umut Engelliler Derneği Basketbol Takımı’na maç öncesinde takdim edildi.

Sosyal sorumluluk alanında oldukça örnek projelere imza atan ve birçok ödül alan Özel Solmazlar Minikler Kreşi, yine örnek olmayı başardı.

ENGELLİLERİ YİNE UNUTMADILAR

Özel Solmazlar Minikler Kreş ve yardımsever bayanların sosyal sorumluluk amacıyla başlattığı kermesten elde edilen gelirle alınan 1 tekerlekli sandalye ve bin TL’ye yakın bir gelir dün gerçek sahiplerine ulaştı. Engellileri her alanda destekleyen Kreşin geleneksel hale getirdiği kermesten elde edilen gelir yine yüzleri güldürmek için fazlasıyla yeterli oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Ligi B Grubu'nda mücadele eden Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Melikgazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasında oynanan müsabaka öncesinde tekerlekli sandalyesi kırılan sporcunun yüzünü, Özel Solmazlar Minikler Kreş güldürdü.  Tekerlekli sandalyeyi hediye eden Vali Çakır, bu güzel ve örnek davranışlarından dolayı çocuklara ve Kreş Sahibi Gülşen Solmaz’a  teşekkür ederek günün anısına teşekkür plaketi verdi.

Solmazlar Kreş Müdürü Gülşen Solmaz, miniklerin, ailelerinin ve yardımsever vatandaşların duyarlılığının takdire şayan olduğunu söyledi. Kermesten elde edilen gelirle bir tekerlekli sandalye aldıklarını ve belirli bir geliri de  Sorgun Umut Engelliler Derneği Basketbol Takımı’na Vali Kadir Çakır ile birlikte teslim eden Solmaz, kendilerini böyle anlamlı bir organizasyonda yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor