Bayram çocuklarla güzel

Okuduğunuz haber
SOKAKLARA DÖKÜLDÜK!

Sorgun gönüllerin şampiyonu

Anasayfa   /    Güncel    /    Sokaklara döküldük!

Sokaklara döküldük!

Tam kapanma sürecinin ardından kademeli normalleşmeye geçiş sonrasında vatandaş sokaklara döküldü. Ortaya çıkan tablo salgın konusundaki endişeleri yeniden arttırmak için yeterli oldu.

GÜNCEL      17 Mayis 2021 - 17:50     0

Sokaklara döküldük!


Yozgat’ta tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından cadde ve sokaklarda yoğunluk oluştu. Korona virüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan'da saat 19.00'da başlayan tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması 17 Mayıs saat 05.00 itibari ile sona erdi. Tam kapanma sebebiyle 17 gün boyunca boş kalan cadde ve sokaklar tekrardan hareketlendi. Yozgat’ta vatandaşlar kapanma sürecinin ardından sokakları doldururken, kent genelindeki işlek noktalarda yoğunluk yaşandığı görüldü.
Uzun bir aradan sonra evden çıkan vatandaşlar park ve bahçelere akın ederken, banka, postane gibi kurumların önünde de uzun kuyruklar oluştu. Bir anda oluşan yoğunluk sebebiyle işlek noktalarda sosyal mesafe ise zaman zaman sıfıra kadar düştü.
DENETİMLER SIKLAŞTI
Kapanma sürecinin ardından oluşan yoğunluk sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de denetimleri sıkılaştırırken, vatandaşları sık sık maske ve mesafe konusunda uyarılarda bulundu. Kent merkezinde oluşan insan yoğunluğunun yanı sıra trafik yoğunluğu da artarken, trafik ekipleri de denetimleri sıkılaştırdı.
CADDE VE SOKAKLAR
DOLDU TAŞTI
Yozgat’ta sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle, sabahın erken saatlerinde yollarda hareketlilik başladı. Vatandaşlar kapanma sürecinin ardından sokakları doldururken, kent genelindeki işlek noktalarda yoğunluk yaşandığı görüldü.
Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle, sabahın erken saatlerinde yollarda hareketlilik başladı. Özellikle haftanın ilk iş günü olması nedeniyle trafik yoğunluğu gözlendi. Kısıtlama süresince Yozgat’ta boş kalan cadde ve sokaklarda, kısıtlamanın bitmesinin ardından yoğunluk yaşandı. Kısıtlamanın sona ermesi ile vatandaşlar cadde ve sokakları doldurdu. Yeni haftanın ilk gününde vatandaşlar kendilerini adeta dışarıya attı. Ana cadde ve sokaklarda adeta insan seli oluştu. Fatura ödeme noktalarında uzun kuyrukların oluşması, salgının yeniden artması ihtimalini de gündeme getirdi. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor