Süne TBMM gündeminde

Okuduğunuz haber
SMMMO SEÇİME GİDİYOR

Yemenoğlu Yozgatspor'a talip

Anasayfa   /    Güncel    /    SMMMO seçime gidiyor

SMMMO seçime gidiyor

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimlerine mevcut başkan Ahmet Bulut aday olduğunu açıkladı. Henüz rakibin çıkmaması nedeniyle hafta sonu yapılacak seçimler sonrasında güven tazeleyecek.

GÜNCEL      13 Haziran 2019 - 10:25     0

SMMMO seçime gidiyor

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 15-16 Haziran 2019’da yapılacak genel kurulu öncesinde mevcut Başkan Ahmet Bulut adaylığını açıkladı. Görev süreleri boyunca katılımcı bir yönetim anlayışından hareket ettiklerini belirten Bulut şunları söyledi:

“Yönetim Kurulu toplantısında Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 23. seçimli olağan genel kurul toplantısının 15 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 14:00 de, seçimlerin ise 16 Haziran 2019 Pazar günü oda binasında yapılacak, oy verme işleminin 16 Haziran 2019 günü saat 09:00 başlayıp 17:00 sona erecektir. Genel kurulumuza ve oy verme işlemine tüm meslektaşlarımın katılmalarını bekleriz. Ekip arkadaşlarımla beraber geçmiş dönemde olduğu gibi meslek mensupları arasında hiçbir ayrım yapmadan dürüstlük, açıklık ve saydamlık ilkelerinden taviz vermeden yerine getireceğimiz inancındayım. Bütün meslektaşlarımızın sorunlarını, gelen talep ve beklentiler doğrultusunda çözüm üretmek için bütün gayretimizle çalışacağız.Hep beraber birlikte elele vererek, mesleğimizi hak ettiği yerlere taşımak, gelecek endişesi duymadan daha güzel daha aydınlık günlere birlikte kenetlenmiş olarak yürüyeceğiz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor