Kadınlar şiddet için yürüdü

Okuduğunuz haber
SEZONA GOLSÜZ BAŞLADIK

Cinayetlere sessiz kalmayın

Anasayfa   /    Spor    /    Sezona golsüz başladık

Sezona golsüz başladık

Yozgatspor yeni sezonun ilk maçında Osmaniyespor ile golsüz berabere kaldı. Mücadelesi beğenilse de takviye yapılmazsa zor günler yaşaması muhtemel olarak gösterildi.

SPOR      01 Eylül 2019 - 18:43     0

Sezona golsüz başladık

Tam 5 yıllık bir aranın ardından Üçüncü Lige çıkan ve hedeflerini yüksek çizen ancak kadrosu yetersiz olduğu görüşü ağır bastığı için zor günler yaşaması muhtemel gösterilen Yozgatspor, sezonun ilk maçında Osmaniyespor ile golsüz berabere kaldı. Rakibine göre biraz daha baskılı olmasına rağmen uzaktan atılan şutların dışında çok bariz gol şansı üretemeyen zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşayan Yozgatspor, buna rağmen ilk haftayı 1 puanla kapatma başarısı gösterdi.

Yozgatspor sezonun ilk maçında Osmaniyespor ile sahasında oynadığı maçta golsüz berabere kaldı.

İLK MAÇ İLK HEYECAN

Uzun bir aranın ardından yeniden Üçüncü Lige dönen Yozgatspor’u taraftarı beklenilen ölçüde desteklemedi. Belediye Başkanı Celal Köse ile Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ın yan yana takip ettikleri maçın büyük bölümünde her iki takım da savunmayı çok adamla kapatıp, kanat atakları ile etkili olmaya çalışsa da bunda pek başarılı olamadılar. Rakip takımın maçın 27’inci dakikasında Metehan’la yakaladığı çok net pozisyonda kaleci Göksal Özkara gole izin vermezken Nizamettin’in uzaktan attığı etkili şutlarda da rakip takım kalecisi başarılı kurtarışlar yaptı.

Savunmada ve orta sahada genel olarak iyi bir görüntü çizmesine rağmen ileride etkili olamayan Yozgatspor her iki yarıda da taraftarının da desteği ile üstün gözükmeye çalışsa da gol kaydına muvaffak olamadı ve maç başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Takviye yapmadığı takdirde ligde üst sıralara oynama şansı oldukça düşük olan Yozgatspor, futbolu ile olmasa da mücadelesi ile alkış topladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor