CHP'den iddialı açıklama!

Okuduğunuz haber
ŞEYHZADE ANILACAK

YOSİAD'dan Külliyata tam not

Anasayfa   /    Güncel    /    Şeyhzade anılacak

Şeyhzade anılacak

Yozgat’ımızın mânevî önderlerinden, gönül dünyamızın büyük mimarı, ilim ve ahlâk abidesi, eşsiz insan Şeyhzâde Hacı Ahmet Şevki Ergin Hocaefendi, dar-ı bekâ’ya irtihalinin 21’inci yılında Aşk Vakfı ve Yozgat Belediyesi katkıları ile düzenlenen bir programla anılacak.

GÜNCEL      06 Ocak 2023 - 16:59     0

Şeyhzade anılacak

Yozgat’ımızın mânevî önderlerinden, gönül dünyamızın büyük mimarı, ilim ve ahlâk abidesi, eşsiz insan Şeyhzâde Hacı Ahmet Şevki Ergin Hocaefendi, dar-ı bekâ’ya irtihalinin 21’inci yılında Aşk Vakfı tarafından düzenlenen bir programla anılacak. Bugün yatsı namazı öncesinde okunacak Mevlid-i Şerif’e ve hatime iştirak eden sevenleri, Hoca Efendi’nin bıraktığı mahzunluğu bir kez daha gönüllerinde derinden hissedecekler. Şeyhzade Ahmet Efendi anısına Yozgat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da düzenlenecek anma programında O’nun gönül dünyamıza kattıkları anlatılacak.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Yokluğu toplum hayatında her geçen gün daha derinden hissedilen manevi kıymetlerimizden Şeyhzâde Hacı Ahmet Şevki Ergin Hoca Efendi’yi yokluğunun 21’inci yılında hasretle arıyoruz.  AŞK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Ali Şakir Ergin'in katılımı ile vefatının 21. Yıl Dönümünde Gönül medeniyetimizin öncülerinden Şeyhzade Ahmet Şevki Ergin'i anma programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Bugün akşam 19:30’da tüm hemşerilerimizi Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’ne bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor