Yozgatspor kamp için toplanıyor

Okuduğunuz haber
ŞEVKİ KOÇ YUVADA

Yozgatspor'a akademisyen analizci

Anasayfa   /    Spor    /    Şevki Koç yuvada

Şevki Koç yuvada

Yozgatspor altyapısından yetişen, Gaziantepspor başta olmak üzere birçok Süper Lig, İkinci Lig ve Üçüncü Lig takımlarında forma giyen Şevki Koç, yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

SPOR      15 Agustos 2020 - 16:40     0

Şevki Koç yuvada

 

Yozgatspor’un Türk futboluna kazandırdığı en yetenekli isimlerden biri olmasına rağmen yaşadığı talihsizlikler ve sakatlıklar nedeniyle çok daha iyi takımlarda oynama şansını yitiren Şevki Koç, Kırmızı Siyahlı renklere bundan sonra yardımcı antrenör olarak hizmet edecek. 1999 yılında Kırmızı Siyahlı takımına altyapısında futbola başlayan, Gaziantepspor başta olmak üzere birçok Süper Lig, İkinci Lig ve Üçüncü Lig takımında forma giyen ve 2018 yılına kadar yeşil sahalarda birçok önemli başarıya imza atan Koç, Teknik Direktör Nihat Tinel’in kendisiyle çalışma isteğini geri çevirmedi. Kulüp Tesislerine gelerek yönetimle görüşen ve görevine başlayan Koç’un Teknik adam olarak da Kırmızı Siyahlı takıma büyük katkılar sağlaması bekleniyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor