LGS sonuçları ibretlik!

Okuduğunuz haber
SEMT SAHALARI İHTİYAÇ!

Bozok'un melekleri sahada

Anasayfa   /    Spor    /    Semt sahaları ihtiyaç!

Semt sahaları ihtiyaç!

Yozgat amatör kümede takım sayısının çoğalması semt sahası ihtiyacını iyiden iyiye gündeme getirdi. ASKF eksikliği ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı.

SPOR      13 Agustos 2020 - 17:11     0

Semt sahaları ihtiyaç!

Semt sahaları ihtiyaç!

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, semt sahalarının yapılmasının artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. Birinci Amatör Küme’de bu sezon 25 takımın mücadele edeceğini hatırlatan Bektaş, semt sahaları olmazsa takımlarımızın idman, maçlara hazırlık konusunda çok büyük sıkıntılar yaşayacağını ve ligdeki performanslarını olumsuz etkileyeceğini ifade etti.

Yozgat Birinci Amatör Küme’de mücadele edecek takımların idman yapacağı sahaların yetersizliği, ASKF’yi yeni arayışlara sevketti.

SAHALAR YETERSİZ

Şehir Stadyumu yanındaki sahanın yenilendiğini, yeni sezonda hizmet vermeye başlayacağını belirten Bektaş, bu sezon Yozgat Merkez’de bulunan 9 takım için iki sahanın asla yeterli olmayacağını ifade etti. Üniversite sahasında takımların birçoğunun idman yapma şansı bulamadığını, bu nedenle de uzun zamandır üzerinde hassasiyetle durdukları yeni sahaların yapılması konusunu çok ciddi şekilde gündemlerine aldıklarını ifade eden Bektaş, kurumların sorunu çözmek için desteklerini beklediklerini söyledi.

GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Bu konuda girişimlere başladıklarını ve daha önce amatör maçların oynandığı Meslek Yüksek Okulu ve Polis Okulu arasında bulunan sahaların Yozgat amatör sporuna ve gençlerin spor yapabilmelerine imkan sağlanması için düzenlenmesini istediklerini belirten Bektaş, “Sahada gerekli incelemeleri yaptıklarını ve nizami boyutlara sahip alanın Bozok Üniversitesi’ne ait olduğunu öğrendikleri söyledi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne konuyla ilgili talep ve isteklerini ilettiklerini belirten Bektaş, yenilenecek stadyumdan çıkacak bazı malzemeleri burada kullanarak portatif tribün, soyunma odaları ve yedek oyuncuların kullanacakları kulübeleri bize verebileceklerini ifade ettiler. Üniversiteyle gerekli ön görüşme yapıldı. Hem Valiliğimiz hem de Belediyenin bu konuda ciddi desteklerini bekliyoruz. Amacımız hem gençlerimize, hem de amatör takımlarımıza en iyi şartları sunmak ve kaliteyi arttırmaktır. Yozgat’ın imkanları buna müsaittir bize de bu imkanları kullanma konusunda çalışma yapmak düşer. Çünkü kalite sizin sağlayacağınız imkanlarla bire bir orantılıdır. Biz eğer iyi bir rekabet ortamı ortaya çıkarmak istiyorsak semt sahalarını arttırmak konusu birinci önceliklerimiz arasında olmalıdır” dedi.  

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor