Ak Parti'de Başer dönemi

Okuduğunuz haber
SELAHATTİN ŞENLİLER'İ KAYBETTİK!

Üniversite çıta yükseltti!

Anasayfa   /    Güncel    /    Selahattin Şenliler'i kaybettik!

Selahattin Şenliler'i kaybettik!

Yeminli Mali Müşavir Selahattin Şenliler yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak fani dünyaya gözlerini yumdu.

GÜNCEL      26 Aralik 2020 - 00:37     0

Selahattin Şenliler'i kaybettik!

Yakalandığı covid-19 hastalığından dolayı yaklaşık 2 aydır tedavi gören ve durumu yaklaşık 20 gün öncesinde ağırlaşan ve entübe olan Yeminli Mali Müvaşir Selahattin Şenliler dün gece saat 24.00 sularında vefat etti. 65 yaşında fani dünyaya gözlerini yumarak tüm Yozgat’ı üzen BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ŞENLİLER KİMDİR

Selahattin Şenliler 1955 Yılında Yozgat'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Yozgat’ta tamamladı. 1974 yılında Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü’nde memur olarak göreve başladı. 1974 yılında kurulan Ülkücü Memurlar Derneği’nin kurucuları arasında bulunan Selahattin Şenliler, aynı yıl Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulu’nda yüksek öğrenime başladı. Şenliler, 1976 yılında devlet memurluğundan istifa ederek, serbest muhasebeciliğe başladı. 1976–1980 arasında ülkücü hareketin çeşitli gençlik teşkilatlarında yönetici olarak görevlerde bulundu. 1984 yılında çıkarılan öğrenci affından yararlanan Şenliler, 1985 yılında şimdiki adı Gazi Üniversitesi olan Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nden mezun oldu. 1992 yılında Büyük Birlik Partisi'nin kuruluş aşamasında görev alan Şenliler, 1993 yılında yapılan Olağan Kurultay'ında Büyük Birlik Partisi’nin Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyeliğine seçildi. 1995–1998 yılları arasında BBP Yozgat İl Başkanlığı görevini yürüten Şenliler, 2000 ve 2002 yıllarında yapılan Büyük Birlik Partisi Kurultay’larında partinin Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçildi. Yozgat'ta Yeminli Mali Müşavir olarak çalışan Şenliler, 1997 yılından bu yana Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde "Vergi Muhasebesi ve Uygulamaları", “Vergi Hukuku”, “Muhasebe Denetimi”, “Türk Vergi Sistemi” ve “Maliyet Muhasebesi” konularında Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir. Şenliler, 24 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Büyük Birlik Partisi Olağanüstü Kurultay'ında Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyeliğine tekrar seçilerek, yapılan ilk MKYK Toplantısında Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Şenliler, evli ve iki çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor