Bozok'ta Ayaroğlu klasiği

Okuduğunuz haber
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Aşı hayat kurtarır

Anasayfa   /    Güncel    /    Şehit Aileleri Derneği'nde bayrak değişimi

Şehit Aileleri Derneği'nde bayrak değişimi

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Genel Kurulunda yapılan seçim ile Gökay Açıkgöz başkanlık görevini Nedim Elmalı’dan devraldı.

GÜNCEL      14 Temmuz 2021 - 15:37     0

Şehit Aileleri Derneği'nde bayrak değişimi

Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Genel Kurulunda yapılan seçim ile Gökay Açıkgöz başkanlık görevini Nedim Elmalı’dan devraldı. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısında tek aday olarak giren Gökay Açıkgöz, derneğin yeni başkanı oldu.

Açıkgöz, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının yanlarında en iyi şekilde duracağını ve onları en iyi şekilde elinden geldiğince temsil edeceğini söyledi.

Yeni Başkan Gökay Açıkgöz, “Daha önce de zaten ailelerimiz ile bir arada çalışıyorduk. Bir gazi olarak ailelerin duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyor ve biliyorum. Onların içinden biri olarak, onlara hizmet edebilmek amacıyla başkanlığa talip oldum. Sabah akşam demeden onların dertleri ile dertlenip onların sorunlarını çözebilmek için çalışacağım.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor