15 Temmuz Türk'ün destanıdır

Okuduğunuz haber
ŞEHİT AİLELERİ BOZOK'TA

Bozok'ta Ayaroğlu klasiği

Anasayfa   /    Güncel    /    Şehit Aileleri Bozok'ta

Şehit Aileleri Bozok'ta

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Etkinlikleri kapsamında Yozgatlı şehit aileleri Bozok Üniversitesi tarafından ağırlandı.

GÜNCEL      13 Temmuz 2021 - 16:49     0

Şehit Aileleri Bozok'ta

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Etkinlikleri kapsamında Yozgatlı şehit aileleri Bozok Üniversitesi tarafından ağırlandı. Şehit ailelerini kabulde konuşan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Üniversite tarafından 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası" etkinlikleri kapsamında şehit aileleriyle bir araya gelmenin ve şehitlerimize olan minnet borcunu bir nebze de olsa hafifletmek istediklerini ifade ederek şunları söyledi: "15 Temmuz gecesinde hain darbe girişimi karşısında milletimiz büyük bir badire atlattı. Cumhurbaşkanımızın milletimizi sokaklara davet eden çağrısı ile vatan, bayrak, ezan için sizlerin evlatları, eşleri sokaklara döküldü ve gözlerini kırpmadan şehadete koştular.  Her birini rahmetle, minnetle anıyorum. Hepsine bu vatanın ve bizlerin minnet borcu var. Onların emanetine sahip çıkacağız. 15 Temmuzu unutmayacağız, unutturmayacağız."

Ziyaretin ardından Bozok Sosyal Tesislerinde şehit aileleri için yemek programı düzenlendi ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından  şehit yakınlarına 15 Temmuz anısına hediye takdim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor