Şehir Hastaneleri Devlete yüktür!

Okuduğunuz haber
ŞEHİR HASTANESİ SATILMADI!

AMATEM kapatılamaz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Şehir Hastanesi satılmadı!

Şehir Hastanesi satılmadı!

Şehir Hastanesi'nin satıldığına yönelik haberlere cevap veren Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer böyle bir şeyin mümkün olmadığını, Rönesans Holding'in sadece güvenlik, temizlik, yemek, sterilizasyon vb. konuların işletmeciliğini İSS firmasına devir ettiğine dikkat çeken Başer, "Bu işlemin devletimize ekstra hiç bir maliyeti yoktur. Devletimizin yine tek muhatabı Rönesans AŞ'dir. Bahsedildiği gibi sağlık hizmetleri zaten hiç bir zaman özelleşmemiştir ve dahi bazılarının paylaştığı gibi özel sektöre bırakılmamıştır" dedi.

SİYASET      27 Haziran 2021 - 21:40     0

Şehir Hastanesi satılmadı!

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, bazı yayın organlarında Şehir Hastanesi'nin satıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Devletin tek muhatabanın Rönesans Holding olduğunu ifade eden Başer, şu açıklamaları yaptı: "Birkaç gündür gerek sosyal medya da gerek bazı yayın organlarında Şehir Hastanesi satıldı başlıklı haberler ve paylaşımlar görülmektedir. Bu bilgi kirliliği bizlere taşıdığımız önemli sorumluluktan ötürü açıklama yapma ihtiyacı doğurmuştur. Fazla detaya girmeden kısa ve net olarak Şehir Hastanemiz satılmamıştır, böyle bir şeyin olması hiç bir zaman da söz konusu değildir. Rönesans tarafından alt yüklenicileri (Güvenlik, Temizlik, Yemek, Sterilizasyon vb.) işletmeciliği İSS firmasına devrelmiştir. Bu işlemin devletimize ekstra hiç bir maliyeti yoktur. Devletimizin yine tek muhatabı Rönesans AŞ'dir. Bahsedildiği gibi sağlık hizmetleri zaten hiç bir zaman özelleşmemiştir ve dahi bazılarının paylaştığı gibi özel sektöre bırakılmamıştır. Şehir Hastaneniz herzaman olduğu gibi milletimize en iyi şekilde ve aynı şartlarda hizmet vermeye devam edecektir. Bu tür paylaşımların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünerek diledikleri zaman kendilerini her konuda  bilgilendireceğimizi bilmelerini istiyorum.
Kamuoyuna saygılarımla duyurulur."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor