Kırıkkale'de vahşet!

Okuduğunuz haber
ŞEHİDİMİZ VAR

Yozgatspor penaltılarla turladı

Anasayfa   /    Güncel    /    Şehidimiz var

Şehidimiz var

Pençe-3 Harekatı kapsamında yürütülen operasyon neticesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışma neticesinde İlimiz Boğazlıyan İlçesi Eğlence Köyü nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yunus Şahin şehit oldu.

GÜNCEL      25 Agustos 2019 - 18:27     0

Şehidimiz var

Bölücü teröre en fazla şehit veren illerin başında gelen Yozgat'a bir üzücü haber de Irak'tan geldi. Ülkenin kuzeyinde devam eden 'Pençe-3' harekatında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Uzman Çavuş Yunus Şahin'in (24) acı haberi, memleketi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesi Eğlence köyünde yaşayan ailesine verildi.

Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe-3' harekatında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı. Şehit 3 askerden Uzman Çavuş Yunus Şahin'in acı haberi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesi Eğlence köyünde yaşayan ailesine, Kaymakam Davut Sinanoğlu ve askeri yetkililerce verildi. 3 çocuklarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Nebi- Şaziye çifti, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine komşuları tarafından Türk bayrağı asıldı. Şehit Şahin'in yarın ikindi namazı sonrası köyde toprağa verileceği öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor