Güçlü Gross büyüyor

Okuduğunuz haber
ŞEFAATLİ ŞAMPİYONLARI BAĞRINA BASTI

Kayaalp'ten Olimpiyat sözü

Anasayfa   /    Spor    /    Şefaatli Şampiyonları bağrına bastı

Şefaatli Şampiyonları bağrına bastı

Avrupa Şampiyonları Rıza Kayaalp ve Atakan Yüksel Şefaatli ilçesinde de büyük coşkuyla karşılandı. Atakan'ın ismi Şefaatli Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'ne verildi.

SPOR      30 Nisan 2019 - 20:00     0

Şefaatli Şampiyonları bağrına bastı

Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilen, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp ve Atakan Yüksel, Yozgat ziyaretlerinin ardından Şefaatli’ye gitti. Kuzayca doğumlu olan Atakan Yüksel’i ve 9 şampiyonlukla rekor kıran Rıza Kayaalp’i karşılayan Belediye Başkanı Av. Müjdat Karaca ve ilçe halkı şampiyonlara büyük ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Müjdat Karaca, Türk halkının elde ettikleri başarıyla göğsünü kabartan iki şampiyonun Türk gibi güçlü sözünü dünyaya bir kez daha hatırlattığını belirterek iki şampiyonu tebrik etti.

AİLE YAŞAM MERKEZİNE

ATAKAN YÜKSEL İSMİ

Belediye tarafından yapılan Aile Yaşam Merkezi’ne Atakan Yüksel’in adının verildiğini belirten Başkan Müjdat Karaca, her iki şampiyonu makamında kabul etti. Plaket takdim ettikten sonra Rıza Kayaalp ve Atakan Yüksel ile bir süre sohbet eden Başkan Karaca, “Türk insanın güreşte oldukça büyük başarılara imza atmış ve Türk gibi güçlü sözünü tüm Dünyaya kabul ettirmiştir. Sizin de bu sözü devam ettirmeniz Türk halkını olduğu gibi hemşerilerinizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah sporculuk hayatınız boyunca bu ve bunun gibi başarılarınızı devam ettirirsiniz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor