MHP'den mitinge davet

Okuduğunuz haber
SEDEF TOKİ'Yİ UNUTMADI

Minar'ın kredisi yüksek!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sedef TOKİ'yi unutmadı

Sedef TOKİ'yi unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili adayı Ethem Sedef, kimsenin gelmeyi akıl edemediği, sorunlarını görmezden geldiği Sarıhacılı TOKİ mahalle halkının dertlerine kulak verdi.

SİYASET      03 Mayis 2023 - 18:47     0

Sedef TOKİ'yi unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Ethem Sedef, yapıldığı günden itibaren kimsenin uğrak vermediği TOKİ’yi unutmadı. Evlerini teslim aldıktan sonra neredeyse hergün bir problemi çözmek için uğraşan, büyük ölçüde muhatap bulamayan, bulsa da çözüm üretmekte zorlanan TOKİ sakinlerinin dertlerine ortak olan Sedef, seçilmeleri halinde bu sorunların bir an önce çözümlenmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi.

Atıksu arıtma tesisinin taşınması, hergün bir kazaya davetiye çıkartan yol sorunu, belediye otobüslerinin verdiği hizmet başta olmak üzere Yönetim sorunu, TOKİ’nin birçok problemi çözmekte yetersizliği gibi biçok konuyu ileten mahalle sakinleri, evlerin kendilerine ucuza teslim edildiğinin bahane edilerek birçok sorunun görmezden gelindiğini ifade ettiler. Taşındıkları günden itibaren Belediye Başkanı başta olmak üzere kimsenin gelerek sorunlarını dinleme gibi bir yönetici gerekliliğini ortaya koymadığını belirten TOKİ sakinleri, kendilerini can kulağıyla dinleyen Sedef’e büyük destek verdiler.

Sorunlara Yozgat’ın öz evladı olduğu için kayıtsız kalmasının mümkün olmayacağına dikkat çeken Sedef, “Biz seçildiğimiz günden itibaren şehrimizin, insanlarının sorunlarının çözümü için üzerimize düşeni yapma gayreti sergiledik. Bundan sonra da sergilemeye devam edeceğiz. Çünkü Yozgat’a olan borcumuzu hizmet ederek ödemek boynumuzun borcudur” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor