Yatırımlara ara yok!

Okuduğunuz haber
SEDEF MECLİS KURULU'NA SEÇİLDİ

Roma Hamamı takipte

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sedef Meclis Kurulu'na seçildi

Sedef Meclis Kurulu'na seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef, MHP Meclis Grup Yönetim Kuruluna seçildi.

SİYASET      08 Nisan 2021 - 15:24     0

Sedef Meclis Kurulu'na seçildi

MHP Yozgat Milletvekili Dijital Mecralar Komisyonu üyesi İbrahim Ethem Sedef MHP Meclis Grup Yönetim Kuruluna seçildi. Sedef, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Grup Yönetim kuruluna seçildim.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak beni onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'ye şükranlarımı sunuyorken, Grup Başkan Vekillerimiz ve desteğini her zaman hissettiğim Milletvekillerimize de teşekkür ediyorum.

Değerli hemşerilerimizin desteği ile 27. Dönem MHP Yozgat Milletvekili olarak seçildiğim günden bu yana tek derdim, tek kaygım Yozgat’ımız oldu. Şehrimizin ve hemşerilerimizin sıkıntı ve dertleriyle hemhal olduk. Dertleri derdimiz oldu. Çözüm aradık, sesleri olmaya çalıştık. ‘’Biz Ülkemize ve Yozgat’ımıza Aşığız’’ sloganı ile yola çıkmıştık. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin deyimiyle ‘’Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben’’ ilkemiz oldu. Bu düsturla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yozgat’ımıza olan hizmetlerimizi aralıksız sürdürecek, elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu vesileyle bu güne kadar desteğini esirgemeyen başta Yozgatlı hemşerilerime, İl Teşkilatımıza, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Ocak Başkanlarımıza, Yan Kuruluşlarımıza ve hareketimize hizmeti geçmiş tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor