Gaspçılar gözaltında

Okuduğunuz haber
SEDEF KILIÇDAROĞLU'YA YÜKLENDİ!

Yozgatspor galibiyete hasret

Anasayfa   /    Siyaset    /    Sedef Kılıçdaroğlu'ya yüklendi!

Sedef Kılıçdaroğlu'ya yüklendi!

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi.

SİYASET      09 Subat 2021 - 15:43     0

Sedef Kılıçdaroğlu'ya yüklendi!

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi. Twitter üzerinden Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına cevap veren Sedef, MHP Yozgat Milletvekili olarak Yozgat için nasıl çalışmalar yaptığımızı Yozgat Halkından sorun!

Aldığınız cevaplar sizi tatmin etmezse CHP’li Yozgatlı hemşerilerimizden sorun! 

Yozgatlının MHP Milletvekiline olan sevgisini cadde sokak bir memleket bilir.

Peki, Sizin HDP ortaklığınız ve terör örgütlerine olan sevginiz Yozgatlı hemşerilerimiz tarafından nasıl değerlendiriliyor birde bunu sorun?” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Grup toplantısında ‘MHP Yozgat Milletvekili Meclis Kürsüsüne çıktı Yozgat’ın sorunlarını anlattı mı? Hiç anlatmadı. Anlatamaz. Anlatırsa bir daha vekil seçilemez’ sözlerine MHP Milletvekili Ethem Sedef, sert tepki gösterdi.

Twitter üzerinden Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına cevap veren Sedef, şunları söyledi: “Bu gün Grup konuşmanızda MHP Yozgat Milletvekili Meclis Kürsüsüne çıktı Yozgat’ın sorunlarını anlattı mı? Hiç anlatmadı. Anlatamaz. Anlatırsa bir daha vekil seçilemez gibi aslı astarı olmayan, üzerinde hiç çalışılmamış bir cümle kurdunuz.

Öncelikle Meclis Genel Kurul Çalışmalarını takip etmenizi ya da takip ettirmenizi öneririm.

MHP’nin tüm Milletvekilleri seçim bölgelerinin sorun ve taleplerini Meclis Genel Kurulunda defaten dile getirmişlerdir.

Bir Genel Başkan olarak yaptığınız konuşmalar öncesinde bahsedeceğiniz konuyu biraz araştırmış ve çalışmış olsanız bilgi sahibi olur, komik durumlara da düşmezsiniz.

Meclis Genel Kurulunda yaptığımız neredeyse her konuşmada Yozgatlı hemşerilerimizin sorun sıkıntı ve beklentilerini dile getirdik. Cumhur İttifakı olarak Yozgat’ımıza değer katmak ve gelişmesi çabasında olduk. Bunu Tüm Yozgatlı hemşerilerimiz bilir, şahittir.

Siz zahmet edip araştırmamışsınız ben sizi bilgilendireyim.

MHP Yozgat Milletvekili olarak Yozgat için nasıl çalışmalar yaptığımızı Yozgat Halkından sorun!

Aldığınız cevaplar sizi tatmin etmezse CHP’li Yozgatlı hemşerilerimizden sorun! 

Yozgatlının MHP Milletvekiline olan sevgisini cadde sokak bir memleket bilir.

Peki, Sizin HDP ortaklığınız ve terör örgütlerine olan sevginiz Yozgatlı hemşerilerimiz tarafından nasıl değerlendiriliyor birde bunu sorun?

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor