Okuduğunuz haber
SEÇMENE PRANGA VURAMAZSINIZ!

Şampiyonluk haftaya

Anasayfa   /    Siyaset    /    Seçmene pranga vuramazsınız!

Seçmene pranga vuramazsınız!

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, vatandaşın dayatmalara karşı durarak kendi adayına sahip çıkacağını söyledi.

SİYASET      24 Mart 2019 - 20:55     0

Seçmene pranga vuramazsınız!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala Bağımsız Belediye Başkan Adayı Dr. Kazım Arslan seçim çalışmalarına hız verdi.

Yapılan tüm kamuoyu araştırmaları ve anketlerde önde olduklarının altını çizen Arslan, Yozgat seçmeninin dayatma adaylara değil kendi adayına sahip çıkacağının altını çizerek millet iradesine kimsenin pranga vuramayacağını söyledi.

“BASKI POLİTİKASI SEÇMENİ ETKİLEMEZ”

Yapılamaya çalışan baskı politikasının Yozgatlı seçmen üzerinde hiçbir zaman etki etmediğini 31 Mart günüde etki etmeyeceğini söyleyen Arslan, “Yapılan baskı ve tehditler Yozgatlı seçmeni hiçbir zaman etkilemez. İnsanların gönlüne zorla girilmez. Demokrasi insanların hür iradesi ile olur. Şu adayı desteklersen sana şunu yaparız bunu yaparız şeklindeki ifadeler gönül kazanmak değil aksine gönül kırmaktır” dedi.

“GÖNÜL SOFARASINDA GÖNÜLLERE DOKUNDU”

Cumartesi günü yeni haliyle Yozgatlıların vazgeçilmez uğrak noktalarından biri haline gelen Meydan Yerinde Çapanoğlu Büyük Camii gölgesinde düzenlenen arabaşı şöleninde yaklaşık 2 bin gönül dostuyla bir araya gelen Arslan, gönüllere dokunmanın en iyi örneğini bir kez daha göstermiş oldu. Davete katılan hemen her hemşerisi ile ilgilenmeye çalışan Arslan, Yozgat ve Yozgatlını her zaman kendine sahip çıktığını söyleyerek kendisine verilen bu güven ve desteğe yakışan bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor