Yozgatspor yetenek peşinde

Okuduğunuz haber
SEÇMELERE YAKIN TAKİP!

Kaptan Burak Yozgatspor'da

Anasayfa   /    Spor    /    Seçmelere yakın takip!

Seçmelere yakın takip!

Yozgatspor'a genç ve gelecek vaat eden isimleri kazandırmak için yapılan seçmeleri Kulüp Başkanı Kazım Arslan da yakından takip etti.

SPOR      16 Agustos 2020 - 19:20     0

Seçmelere yakın takip!

Yozgatspor’a genç ve gelecek vadeden isimlerin kazandırılması amacıyla yapılan seçmeleri Kulüp Başkanı Kazım Arslan da yakından takip etti. Teknik ekiple seçmeler öncesinde görüşen ve transfer konusundaki fikirlerini de alan Arslan, Yozgatspor’u kendi kendine yeten bir kulüp olması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yeni sezonda şampiyon olabilecek kadroyu oluşturma çalışmalarının sürdüğü Yozgatspor’da Yönetim ve teknik ekip seçmelere de büyük önem verdiğini gösterdi.

ARSLAN DA TAKİP ETTİ

Yozgatspor tesislerinde yapılan seçmeleri bazı kulüp yöneticileri ile takip eden Kulüp Başkanı Kazım Arslan, teknik ekiple kısa bir görüşme yaptı. Yeni sezon planlaması, transferler, kamp ve seçmeler hakkındaki fikirlerini anlatan Arslan, teknik ekibe olan güvenini de dile getirdi. Yozgatspor’un bazı konularda gecikme yaşadığına ilişkin söylentilerin doğru olmadığını belirten Arslan, seçmeleri de oldukça önemsediklerini ifade etti. Buradan bir ya da daha fazla oyuncu kazanabilmek adına gençlerin titizlikle takip edileceğini, yetenekleri, teknik becerilerinin dikkatle izleneceğini belirten Arslan, “Bizim hedefimiz Yozgatspor’u kendi kendine yetebilen, altyapısıyla, üstyapısıyla örnek bir kulüp haline getirmektir. Gençlerimizin bulduğu bu fırsatı iyi değerlendirmesi de kendi menfaatlerine olacaktır. Biz seçme yapmak için bu işi düzenlemeyeceğimizi göstermek niyetindeyiz. Çünkü genelde seçmeler üstünkörü yapılan ve gençlerin fazla fırsat bulamadığı maçlar olarak bilinir. Ama biz işi sıkı tutacağız ve teknik ekibimiz kimi kazanabiliriz, kim gelecek adına umut vaat ediyor gözlemleyecek” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor