Meclis üyeleri belli oldu

Okuduğunuz haber
SEÇİMİN KAZANANI YOZGAT!

Otizm engel değil!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Seçimin kazananı Yozgat!

Seçimin kazananı Yozgat!

Yozgat'ın yeni belediye başkanı Celal Köse birlik ve beraberlik mesajı verdi.

SİYASET      01 Nisan 2019 - 18:23     0

Seçimin kazananı Yozgat!

Yozgat Belediye Başkanlığına seçilen AK Parti Adayı Celal Köse, ilk konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Yozgat’ta kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Celal Köse, seçim başarısını partililerle birlikte kutladı. Sonuçların belli olmaya başlaması ile birlikte tebrikleri kabul eden Köse, daha sonra çıktığı seçim aracının üzerinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. 
Köse, 31 Mart’ın geride kaldığına değinerek, Yozgat için gayret göstereceklerini vurguladı. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici davranışlardan kaçınacaklarına vurgu yapan Köse, herkesi kucaklayacaklarına dikkat çekti. 
Milletin her zaman doğru karar verdiğinin altını çizen Köse, “Seçim sonuçları ortaya çıkmıştır. Halkımızın verdiği mesajı doğru algılayıp, Ak kadrolarla birlikte ilimize hizmet etmek için gece gündüz gayret göstereceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor